[single_post_category_name]

Sådan vinder du hans hjerte

Carolina Linn har en PhD inden for Lærling og Psykologi, og hjælper personer og grupper med at vokse privat og professionelt. Du kan læse mere om Carolina Linn på hendes websiteFacebook eller Instagram.

____

Hvordan er det lige at påskønnelse, leg og hed kærlighed bliver til kritik, kulde og kontrol? Mænd forstår det ikke rigtigt. Hvad skete der lige der? Jeg prøver jo at gøre alt hvad hun beder mig om”.

Scenariet er skåret hårdt op, men alle de par, mænd og kvinder jeg har i terapi og 1:1 samtaler, har tråde af denne her analyse i sig. Når vi forstår hvad det er hinanden vil have, er det meget lettere at skabe de dybe intime relationer vi ønsker, så lad os lige bruge to minutter på hvad det er intime relationer gør for os.

Den smerte vi føler, når vi ikke er i en dyb nærende intim relation, kan være sønderrivende fordi vi er flokdyr, men vigtigst af alt fordi det hellige vi kan skabe her på jord ikke bor i en krop, men netop I RELATIONERNE imellem os. Og det er tabet af adgangen til den type af vidunderlige følelser der gør mest ondt.

Vi tror – uden en partner – at smerten stopper, når vi er finder vores partner. Og det kan også umiddelbart føles sådan – for en stund. Men for at vi kan vokse i kærlighedsrelationen og ind i hinandens hjerter, skal al den eksistentielle smerte vi må have i vores system op til overfladen. Og det er netop det relationer er rigtigt gode til. Kærlighedens og relationernes essens at bringe det uhealede frem i lyset.

Testen i vores relationer, kommer ikke – som mange tror – når det lyserøde skær ér dampet lidt af. Det er i alle stunderne inden, hvor vi forsigtigt prøver at vise hvad vi også er, intimiteten faktisk bygges op og vi tester hinanden.

Tilbage til ham, hvis hjerte du gerne vil vinde. For hans vedkommende er det primært kritik der køler hans lyst til give dig opmærksomhed. Og tidligt i en relation kritiserer vi ofte vores partner påbaggrund af stakkede erfaringer fra fortiden, end på hvad der faktisk sker.
Så tænk bagom:
Hvis du synes han fylder for meget eller taler for lidt når I er ude ved dine venner, så spørg dig selv:
Hvad fik jeg at vide når jeg fyldte som barn eller når jeg talte for lidt?
Hvilke stakkede minder har jeg om den adfærd jeg dømmer ude?
Er det mig, der er bange for at ikke at blive accepteret på grund af min kærestes adfærd?

Når du kan se, hvad du har af uhealede følelser lige der, kan du også se hvad der faktisk foregår foran dig.

I forelskelsen glemmer vi ofte at healingen først for alvor begynder i relationen til den anden. Og hvis vi ikke ser det, læser vi den smerte der kommer op, som en fejl, og når derfor ikke ind til den dybereliggende intime kærlighed. I mødet med gammel smerte, er kvinden mere tilbøjelig til at kritisere og holder kærlighed tilbage. Så vil du helt ind i hans hjerte, så

1. Vid at alle de steder du har smerte, kommer op når du har fundet den mand du vil dele dit liv med. Hvis I kan håndtere disse følelser sammen, åbner den gyldne port til den rigtig dybe og intime kærlighedsrelation

2. Kig altid bagom din lyst til at kritisere. Hvad der du bange for?

3. DEL hvad du er bange for – og hvad hans adfærd sætter igang i dig, uden at dømme ham.

Er du allerede i en kærlighedsrelation, og ønsker du en dybere forbindelse til den du elsker, kan du tage bare 14 dages anti-dømme-kur og se hvad der sker undervejs.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide