[single_post_category_name]

Kærestepar vi kan li’ Sus Wilkens og Freja Kirk

Da vi på redaktionen skulle tænke på forårsindhold blev vores tanker straks sendt i retning af forår og forårsforelskelse. Foråret er tiden hvor vi oplever ny energi og lysten til at åbne op overfor nye input og følelser. Derfor besluttede vi, at vi ville fokusere på gode kærlighedshistorier. Det er blevet til en lille kavalkade som vi har valgt at kalde ‘Kærestepar vi kan li’. Det er nemlig ingen hemmelighed at vi på ChriChri er vilde med de 3 kærestepar, der kommer til at fortælle om deres første møde og om at supplere hinandens kvaliteter i en lille række af små artikler.

 

Hvor mødte i hinanden?

Freja: Vi var på den samme tv-produktion i halvanden måneds tid – i Måløv af alle steder. Der var meget hurtigt kemi og det blev til mange lange byture. Der var flere af byturene hvor vi faldt i søvn imens vi snakkede fordi vi bare ikke ville sige godnat..

Sus:
Man kan godt kalde det kærlighed ved første blik, selvom vi ikke kunne reagere på det til at starte med…

 

Hvem scorede hvem? 

Sus: Hmm, jeg tror jeg scorede Freja helt ubevidst til start, men så tog hun i den grad over – jeg var head over heels!!

Freja: Haha.. Jeg syntes (og synes heldigvis stadig), at hun var den lækreste så jeg holdte helt klart øje med hende, så på en måde scorede Sus mig helt klart først, men møllen vendte da hun ikke kunne få mig og blev meget forelsket meget hurtigt.. Ret sødt 🙂

LÆS OGSÅ: Pernille Harder: Et langdistanceforhold er ikke et problem, hvis man virkelig elsker hinanden

 

Hvornår vidste I at det skulle være jer?

Sus: Jeg vidste det hele tiden, trods jeg ikke var til piger da jeg mødte Freja. Freja skulle lige overbevises, fordi hun var I noget andet. Freja tager du over herfra? 😉

Freja: … Der var på en måde ingen tvivl fra start om, at det skulle være, det var bare et spørgsmål om hvornår.. Der skulle lige styr på et par ting og så gik der vel lidt over et år hvor jeg endelig fik taget mig sammen til at stille det farlige spørgsmål, om hun ville være min kæreste…

 

Hvordan matcher I hinanden?

Freja: Vi er enormt forskellige. Jeg er sindssygt introvert og har brug for tid alene hvorimod Sus er enormt afhængig af selskab. Jeg tror på, at vores forskelligheder er en styrke. Det er både frustrerende, men samtidig også enormt spændende ikke at kende hinanden et hundrede procent.

Sus:
Helt enig. Det er virkelig frustrerende, men indleder også til snakke og diskussioner som gør at det aldrig bliver kedeligt..

Freja: Jeg kan også godt lide Sus’ temperament. Det er virkelig en kvalitet. Hun er en kvinde med meninger og hun siger fra hvis der er noget der ikke passer hende…

 

Hvad er jeres mest romantiske minde sammen?

Sus: Hmm der er virkelig mange må jeg sige. Vi har altid været gode til at invitere hinanden på overraskelses-dates. Freja overraskede mig engang med en tur til Thailand, dagen efter den surprise fødselsdag hun havde arrangeret for mig! Det var virkelig fint. I sommer var vi halvanden måned rundt i USA sammen og der var fine minder ud over det hele. Mit yndlings minde må dog være første gang Freja sagde “årh nej jeg siger det alt for tidligt, men jeg elsker dig…” – stang stiv på Roskilde til en Quadron-koncert. Vi havde ikke været kærester i mere end et par uger.

Freja: Ja, det er rigtigt.. Det sad bare i maven og jeg måtte komme ud med det der – vi havde jo også kendt hinanden længe inden.. Jeg er blevet inviteret på date hvor vi skal starte med et glas champagne i Måløv hvor vores historie startede – det glæder jeg mig helt vildt til! Derudover er mit stærkeste minde faktisk engang hvor jeg var mega syg med høj feber hvor hun pakkede mig ind i dyner, skruede op for alle radiatorerne og varmede mig med en hårtørrer i et par timer.

LÆS OGSÅ: Det siger dit stjernetegn om, hvilken kæreste du er

 

Hvad er det næste I skal lave sammen?

Sus: Vi arbejder begge to helt vildt meget, så vi sørger altid for at have en ferie i kalenderen så snart vi kommer hjem fra en tur – på den måde har man hele tiden noget at glæde sig til. Vi er lige hjemvendt fra en tur til Bali og har netop bestilt en tur til Berlin 🙂 Det er en god måde, når man er travl og ikke kan være så spontan som man gerne vil.

Freja: Vi har også en del spændende koncertbilletter hængende på køleskabet som bliver vanvittige og så har vi lidt forskellige ferieidéer til vinter. Vores fortsæt er som minimum at få bestilt én lang tur i de kolde måneder..

 

Sus 27, skuespiller, danser og Eurowoman blogger. Har netop færdiggjort sin første store film “Mesteren” af Charlotte Sieling. Og er igang med optagelser til en ny webserie “Yes No Maybe” af Mads Rosenkrantz Grage – udover det er hun igang med et nyt spændende tv projekt.

Freja Kirk 29, sanger, aktuel med singlen ‘Ride’ i slut april. Hun har tidligere udgivet albummet ‘Monophobia’ samt hitsinglen ‘Red Light’.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide