Sådan får du en forårsflirt på DINE betingelser

Når solen begynder at skinne, og vejret bliver varmere begynder det også at blive hot mellem dig og en heldig fyr 😉 Uanset om det er på en ferie eller på stranden, er der bare et eller andet ved solskin og de gode vibrationer som trækker folk tættere på hinanden. Forårsflirter er ofte sjove, men når sæsonen slutter så er det pludselig tilbage til virkeligheden. Du er ikke helt sikker på, hvad du skal gøre nu og begynder måske at fortryde, at du ikke har tænkt tingene igennem fra starten. For at være sikker på at din forårs-romance ikke ender i et knust hjerte, har vi samlet 5 gode råd til, hvordan flirten bliver på dine betingelser! 

1. Find ud af hvad begge jeres forventninger til flirten er

Hvis det virker som om, at jeres flirt bliver til lidt mere. Måske en form for dating. Så stop lige op. I bliver nødt til at være ærlige omkring hvad I gerne vil med den her flirt. Er der en udløbsdato? Leder I hver især kun efter en flirt, eller er der en mulighed for, at det kan ende i et parforhold på sigt?

2. Tænk dig om før du får nævnt for mange fremtidsplaner

Det er let at komme til at blive fanget i momentet og foreslå alle mulige planer som fx udflugter og rejser. Ingen af jer ved, hvordan I vil have det med hinanden om et par måneder eller måske kun et par uger. Hvis du føler, at der er en mulighed for, at din flirt vil varer i mere end bare forårs sæsonen – GO FOR IT! Ellers skal du holde disse planer for dig selv, så du ikke ender med at blive skuffet. 

3. Sæt grænser

Selvom din forårs-romance er midlertidig, er det stadig vigtigt at have nogle regler, så ingen af jer bliver såret. Få talt om, om I egentlig gerne må se andre, eller om I kun må være sammen med hinanden i den tid i er sammen. På den måde kan I nyde tiden sammen og have det sjovt uden at bekymre sig om alt det usagte.

LÆS OGSÅ: Bliv ikke holdt for nar af en mand igen!

4. Keep things casual

En flirt er en flirt. Det bedste ved det er, at der ikke er et stort pres. Prøv at nyde hvad I har sammen lige nu og ikke bekymre dig om, hvad det kan blive til på sigt.

5. Ha’ det sjovt!

Overvej lige disse regler inden du involverer dig med en fyr. Husk at have det sjovt i nuet! Vær’ spontan og eventyrlysten og nyd det selskab du befinder dig i!

LÆS OGSÅ: Love is in the air: Sådan nailer du dig en forårsflirt

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive