[single_post_category_name]

Faker du din orgasme? Læs hvordan det forringer dit sexliv

Okay damer, let’s get down to business! Mange kvinder er utilfredse med deres sexliv, fordi de ikke føler, at de kan opnå en orgasme så ofte, som de gerne vil. Det er måske noget, som du kan nikke genkendende til? Vi kan på redaktionen i hvert fald godt sætte os ind i, at dét at ”nå i mål” ikke altid er helt nemt.

Det er altså ikke lige så svært for mænd at opnå en orgasme, hvilket vi misunder en lille smule! Let’s face it – Vi har vel sex, fordi vi gerne vil nyde det, og vi håber da også på, at vi får en orgasme eller to! Drømmescenariet er da, at vi kunne få det lige så ofte som de kære mænd, vi jo ikke kan leve uden.

I Norden er der lavet undersøgelser på, hvor mange kvinder der faker orgasmer. Hele 56 % (!!!) af deltagerne svarede, at de faker deres orgasmer for det meste, og her indtager de danske kvinder altså topplaceringen på den ret så kedelige skala!

Det er der sikkert flere grunde til, men nogle af dem kan være, at vi kvinder ikke vil såre vores partner, eller at vi gerne vil styrke hans selvtillid – engangsknald eller ej. Det har forhåbentligt ikke noget at gøre med, at vi bare gerne vil have det hurtigt overstået og derfor håber, at han bliver færdig lidt før, hvis vi stønner igennem 😉

Der kan være mange forskellige grunde til, at du ikke får de orgasmer, som du gerne vil. Én af dem er højst sandsynligt, at din partner ikke tager klitoris seriøst. Man bliver nødt til at sørge for, at klitoris bliver stimuleret igennem det meste af akten, fordi dét er nemlig nøglen til kvindens orgasme! 

Summar summarum.. Hvis du aldrig får en orgasme, så er du heller ikke tilfreds med dit sexliv! Jo bedre sex du har, jo mere øger du din sexlyst – jo mere sexlyst – jo bedre er du og din partners sexliv, og jo stærkere er jeres forhold! Så ladies, stop med at fake de orgasmer! Vær’ i stedet for ærlig omkring hvorvidt du nyder det, og arbejd på at få rigtige orgasmer! Vi er sikre på, at din partner hellere end gerne vil arbejde med dig 😉

 

Kilde: RFSU

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide