Hjælp til singlelivet: See you there!

Ååååh singlelivet..

Tænk, at vi mennesker engang mødte vores livs udkårne, vores one-night-stand eller svigermors drøm helt og aldeles uden hjælp fra vores smart phones?! Hvordan var det overhovedet muligt??? Gik man bare hen til ham den lækre (og fremmede) fyr i Føtex og begyndte en samtale om den liter mælk, man var ved at købe? Altså… Sådan helt uden først at matche og researche hans udseende, livsstil, interesser, karriere, familieønsker, drømme eller hans kats livret? 

Vi kan lige så godt erkende det. Vi er blevet en lille smule handikappede og dovne, når det kommer til dating –  og der er ”no turning back now”! Det er på tide at omfavne samtlige dating app’s og mestre the fuck out of them, så du kan udpege dit næste offer på romantiske vis anno 2016.

LÆS OGSÅ: Mænd vs. kvinder: dating

I den anledning har vi allerede researchet lidt for dig, da vi naturligvis hepper på, at du får et år fyldt med sød popmusik, svedig lagengymnastik og søndagsbrunch for to! Det bedste sted at starte er på dating app’en ”Happn” som i går, d. 17. maj, præsenterede deres nye funktion ”See you there”!

Hvis du er en dating-app-nybegynder, vil vi for god ordens skyld lige gennemgå en nice-to-know-guide: ”Happn” er en app, som giver dig magten til at stalke de mange hotties, hvis vej du krydser i løbet af din – helt uden at du behøver at tage kontakt til dem i det virkelig liv, før du har fået tid til at forberede din salgstale om hvor sød, smuk og godt begavet, du er. Du kan altså sidde hjemme i sofaen med uglet hår og uden BH og stadig bibeholde retten til at researche hårdt og kontant frem og tilbage mellem udbuddene, mens du har Netflix kørende i baggrunden.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s column: Love me Tinder 

Fordelen ved ”Happn” er altså, at du med sikkerhed ved, at jeres veje har krydset på et eller andet tidspunkt, hvilket kunne betyde, at I muligvis allerede har et eller andet til fælles. Derudover får du også mulighed for at støde på ham den søde fyr, som du allerede har mødt, men som du i første omgang ikke turde byde på kaffe henne på den lokale. Den funktion har ”Happn” nu valgt at tage til helt nye højder! Som tidligere nævnt er der nemlig netop kommet en ny funktion til app’en. Den hedder ”See you there” og sørger for, at du helt casual kan rende ind i dit bytte i fitnesscenteret, i supermarkedet eller på løbeturen og være sikker på, at du bringer dit A-game!

Nu kan du nemlig fortælle, hvad du har lyst til at lave i løbet af de næste fire timer. Det eneste, du skal gøre, er at trykke på ”tilgængelighedsknappen” ( ) nederst i midten af app’ens startside, og gøre din aktivitet synlig for andre på din tidslinje. Kort sagt så kan de personer, hvis veje du har krydset, se, om du er tilgængelig for en bestemt aktivitet. Det må da til dags dato være den mest naturlige unaturlige måde at date på i denne smart phone verden, som vi lever i! I kan altså mødes til jeres daglige aktiviteter, eftersom I formodentlig allerede har fælles interesser, da I allerede kommer nogle af de samme steder til dagligt.

Dating-apps er vist kommet for at blive, og derfor er vi på redaktionen kæmpe fans af, at grundlæggerne gør deres for hjælpe os knapt så rutinerede singler med at flirte på bedste 21. århundrede-style!

Så få fedtet fingrene over i Appstore og get going girl!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er