Bryllup

De 10 bedste sexscener

Uanset om sexscenerne er realistiske eller totalt over-the-top, så kan vi ikke benægte, at vi elsker gode sexscener i film. Vi har fundet nogle af de mest sexede sexscener i filmhistorien. 

 

 
Dirty Dancing

Hvad er mere sexet end at være halvnøgne og danse op ad hinanden? Intet! Intet er mere sexet – derfor er denne Dirty Dancing scene en af de mest sexede nogensinde. De har helt sikkert the time of their lifes.

 

Risky Business 

Sex i toget? Det lyder problematisk (and kind of bumpy), men Tom Cruise og Rebecca De Mornay fik det til at se nemt ud i Risky Business!

 

 
Ghost

Det er en af de mest kendte kærlighedsscener nogensinde! Patrick Swayze og Demi Moore får ler og keramik til at se usandsynligt sexet ud.

 

 
Cruel Intensions

Romantisk musik og replikkerne! Anette som er kommet for at møde sin bad boy og siger ”I’m impressed.” hvortil Sebastian siger ”Well, I’m in love.” SWOON.

  
Brokeback Mountain 

 Telt-scenen er hvad sommerflirt-drømme er lavet af!

 

Atonement

… At blive taget op af en væg? Er det ikke ALTID sexet?!

 

 
Y Tu Mamá También

Filmen når sit climax lige omkring der, hvor det bliver hedt mellem de to bedste venner og den kvinde som de begge to er vild med.

 

Basic Instinct 

Det er ret svært kun at vælge én supersexet scene i denne erotiske thriller, idet det jo nærmest er det eneste, der sker i filmen.

 

 
Gangster Squad

Man ser ikke ”the full-on action” mellem Ryan Gosling og Emma Stone, men bare forspillet var nok til, at vi blev nødt til at inkludere scenen i denne liste! De efterlod resten til fantasien…

 

Wild Things 

Sex i en pool? Jo vådere sex – desto bedre!

LÆS OGSÅ: 3 ting alle kvinder bør gøre efter sex

Kilde: Popsugar.com

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *