[single_post_category_name]

4 ting alle mænd vil have hos en kvinde

Her på redaktionen er det ingen hemmelighed, at vi er VILDE med mænd! Er du også det? Så læs her om 4 ”must haves” der i følge datingeksperten Christian Carter skulle gøre vejen fra  “casual” dating – til villa, vogn og vovse – lidt nemmere. 

#1 En rigtig mand vil have en kvinde som vil ”lege” med

Mænd elsker at være aktive og at lege – hvorimod kvinder ELSKER at snakke! Men det gode snakketøj er ikke vejen til mandens hjerte.. Det er nemlig ikke hvad du siger, men hvad du gør, som tæller!

Tag derfor initiativ til at lave ting sammen – se eller spil sport sammen (også selvom du er boldmongol – han elsker at vinde ;)) eller udfordre hinanden i et slag backgammon og lad taberen tage opvasken (her anbefaler jeg, at man vælger et spil, hvor man rent faktisk har en chance for at vinde!)

LÆS OGSÅ: 5 sætninger der altid virker i en akavet samtale

#2 En rigtig mand vil have en kvinde som er uafhængig

Mænd bliver IKKE intimideret af uafhængighed og succes! En mand vil have en kvinde, som han kan blive inspireret af – en kvinde som har sit eget formål i livet og som ikke kun lever og ånder for forholdet – så nej, du behøver ikke ligge skjul på dine ambitioner, eller lade som om, at du er sekretær, når realiteten er, at du rent faktisk sparker røv, som chef i dit eget firma 😉

#3 En rigtig mand vil have en kvinde som er ”følelsesmæssigt ældre”

Hvem kender ikke til den der reaktion, som er karakteristisk for en umoden teenagepige? Den reaktion, hvor man nægter at tale og himler med øjnene? En reaktion, som kun kan løses af, at han kan læse dine tanker (og hvor ville det være dejligt hvis han kunne) men det kan han ikke. Du bliver derfor nødt til at dele dine følelser og være ærlig omkring dem. Hvordan du som kvinde håndterer dine følelser er nemlig én af de vigtigste ting, som han kigger efter, når han skal vælge én at slå sig ned med.

LÆS OGSÅ: H&M lancerer ny sofistikeret AW16 kollektion

#4 En rigtig mand vil have en kvinde, som han er tiltrukket af

Mænd er slet ikke så bange for forpligtelse og forhold – men de er bange for at være i et forhold, hvor der ingen passion eller tiltrækning er OG den forsvinder hurtigt, når man som kvinde gør alt for at han skal kunne lide en, eller når man lader som om, at forholdet er lidt for seriøst, lidt for tidligt! Slap af og lad tingene ske på en naturlig måde – der er ikke noget mere tiltrækkende end en kvinde, som kan slappe af!

Kilde: catchhimandkeephim.com 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide