[single_post_category_name]

Den store dildoguide: Dildoer enhver kvinde MÅ eje i sin natskuffe

Kate Lis, som til daglig hjælper kunderne i sexlegetøjsbutikken Lust i København, kender sit sexlegetøj og ved også, hvilke dildoer, man skal bruge til forskellige lejligheder. Hun guider os her til de bedste dildoer og røber også, hvad enhver kvinde bare MÅ have i sin natbordsskuffe. 

LÆS OGSÅ: 10 ting du ikke vidste om dit sexlegetøj

Hvad burde enhver kvinde have i sin natskuffe? 
En god glidecreme! Mange, både mænd og kvinder, har en fordom om, at glidecreme kun er til kvinder, der ikke kan blive våde eller til analsex. Men glidecreme er den absolut lækreste accessorie! Godt med silikonebaseret glidecreme i hænderne og så ellers igang med at give et handjob og intimmassage, som du plejer, men tro mig, din partner vil kunne mærke forskellen!

Hvad er den bedste dildo til singler?  
Til kvinder, der vil have et hurtigt fix, er de klassiske rabbitvibratorer helt fantastiske. De stimulerer både vaginalt og på klitoris. En god rabbit behøver ikke den roterende del, og der findes nogle rigtig lækre modeller såsom Fifi fra Je Joue og Ina fra LELO. Den helt nyeste på markedet er Bi Stronic Fusion fra Fun Factory, der både kan støde og vibrere! Den er helt utrolig, på den gode måde! 

Hvad er den bedste handy mini dildo?  
Det er altid smart med en rejsestørelse, da det åbner op for seksuelle eventyr uden for hjemmet. Jeg er stor fan af de superbløde Iroha klitorisvibratorer fra Tenga. Skal det være endnu mindre og diskret, anbefaler jeg LELO’s Mia2, der er hyperæstetisk, elegant og ganske kraftig!

LÆS OGSÅ: Hvad er du til?: En guide til junglen af vibrerende sexlegetøj

Hvad er den bedste G-punktsstimulator?  
Det vigtigste at se på, når man køber sig en g-punkts-stimulator er, at den har en god kurve og er forholdsvis hård i materialet. G-punktet er en række kirtler, der ligger rundt om urinrøret, og der skal derfor lidt et tryk opad inde fra skeden, men man behøver absolut ikke at gå så hårdhændet til værks som i pornofilm. G-punktet svulmer op, når man bliver ophidset, og selv meget delikate strøg med fingre eller legetøj kan være meget stimulerende. Tag dig tid og læg mærke til, hvordan det føles. Jeg er stor fan af G-ki fra Je Joue, da den kan justeres i 3 forskellige vinkler. Det er ingen hemmelighed, at alle kvinder ser forskellige ud, og derfor er det også forskelligt, hvilket legetøj der virker. 

Hvad er det bedste legetøj til par? 
Til par er det ofte populært med legetøj, hvor man kan dele nogle vibrationer imellem sig. Det kan fx.være en We Vibe, som er en lille klemme, der både sidder indvendigt i kvinden og udenpå. Manden kan penetrere hende, mens hun har klemmen på, og på den måde får de begge del af de dejlige vibrationer. En anden ide til par kan være en penisring med vibrator. Vibratoren sidder således, at den støder mod klitoris, hver gang han støder i bund. Den fungerer rigtig godt, hvis hun ridder ham. Jeg kan varmt anbefale Mio fra Je Joue, da dens vibrationer er dybe, og den har en dejlig rund form.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide