9 problemer du kan opleve, hvis du er i et nyt forhold

Beslutningen om at tage springet kan være svært! Det er en beslutning om at gøre noget, selvom du ikke ved, om det bliver en succes, eller om det faktisk er det rigtige valg, du har taget. Måske fordi du passer på dig selv og ikke vil såres, eller blot fordi det er en skræmmende tanke, det der med at ”overgive” sig til et andet menneske. Vi ved alle, at ny kærlighed og forelskelse kan gøre meget ved os og vores humør! Men udover det positive og spændende kan der også være nogle kampe, der skal kæmpes. Hvis du føler en form for problemer eller tøven, så lad være med at gå i panik! Det er et punkt mange af os når, og det er bare et tegn på, at du er ved at lære din nye partner rigtigt at kende. 

LÆS OGSÅ: 4 ting alle mænd vil have hos en kvinde

Her er nogle typiske og knap så sjove situationer, nye par står over for, når de begynder et nyt forhold:

 

1. Diskutere hinandens fortid

At skulle lære om din nye partners tidligere forhold kan mange gange være nervepirrende! Det er lidt tricky at finde ud af, hvornår man skal tage den meget personlige snak. Men hvis du ønsker at vide hvordan og hvorfor, at I hver især er den person, I er den dag i dag, så er det altså en nødvendighed. Bare sørg for, at du er åben og venlig, når I når til dette punkt. 

 

2. Bliv komfortable med hinanden

Når I endelig når til det punkt, hvor I har et regelmæssigt forhold, kan det godt være lidt akavet at skulle finde ud af, hvornår I kan føle jer helt afslappede med hinanden. Er det for meget at lade tandbørsten stå og lade lidt tøj blive liggende i hans skuffe? På et tidspunkt når I til et punkt, hvor i begge vil grine af, at I ikke har turde spørge om små ting som disse. Så det er altså nemmest bare at spørge i stedet for at gå og tænke over det!

 

3. Hvornår skal man have sex?

Alle har deres egen overbevisninger og idéer omkring, hvornår det er tid til at blive intim med én, man dater. Om du vil vente lidt, eller om du er til sex på første date, så er der her intet rigtigt svar på, hvornår man skal have sex med hinanden. Hvis I når til et punkt, hvor du er usikker omkring, hvad din partner tænker omkring sagen, er det igen en god idé at sætte sig ned og få snakket om det.

LÆS OGSÅ: 3 tips til sexlivet

 

4. Hvornår skal man sige ”jeg elsker dig”

Dette er endnu en svær én, der ingen perfekt løsning har! Bare sørg for, at når du fortæller din nye kæreste, at du elsker ham/hende, så skal du også virkelig mene det. Det er for guds skyld ikke noget, der skal siges, bare fordi man synes, at man vil være venlig. Og sig det heller ikke, bare fordi du føler, det er næste oplagte skridt at tage. Få det sagt, når du virkelig føler det i dit hjerte. 

 

5. Lær din partners interesser at kende

En vigtig del af at lære en anden person at kende, er at kende til hinandens interesser og aktiviteter. Det kan være svært at sætte sig ind i noget, som du kender absolut ingenting til, men det er vigtigt at vise interesse! Man siger, at der skal to til tango, så sørg for at få udtrykt dit ønske omkring at blive inddraget i din partners liv.

 

6. Mødet med familien 

At møde hinandens familie er altid et stort og vigtigt skridt for jer at tage! Det er vigtigt, at din nye kærestes familie accepterer dig og omvendt. Du skal ikke introducere nogle for din familie, medmindre du føler, det er det rette at gøre, og hvis du ser en fremtid i din nye kæreste. En familieintroduktion er et vigtigt tegn på, hvor jeres forhold er på vej hen, og hvor seriøst det faktisk er blevet. 

 

7. Vær ærlige overfor hinanden

Hvis du konstant føler, at du skal gå med listefødder, fordi du er bange for, hvordan din nye kæreste vil reagere, så vil jeres forhold næppe have en chance på længere sigt. Det er helt okay at være uenige engang imellem, bare I begge får sagt, hvad i hver især føler.

LÆS OGSÅ: 23 tegn på at du har fundet din eneste ene

 

8. Lær din partners venner at kende

Chancerne for, at du kommer til at bruge tid med din nye partners venner er stor, så du kan lige så godt vænne dig til det! Det er altid svært at komme ind i en gruppe af mennesker, der i forvejen er så tætte, men husk på, hvor glad du selv ville blive, hvis din nye kæreste kom godt ud af det med dine venner. ”Bare” sørg for, at du møder op med et åbent sind og et stort smil, så er den hjemme! 😉 

 

9. Snakken omkring jeres fremtid

Jo før – jo bedre! Den største og mest vigtigste samtale I kan have med hinanden, vil være snakken omkring jeres fremtid. I skal begge være på samme side i forhold til, hvad i ønsker at få ud af livet og i jeres forhold. God kommunikation er alt! 

Kilde: Popsugar.com 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være