Planlæg den perfekte polterabend for din veninde

Skal din veninde snart giftes, og står du for planlægningen af hendes polterabend? Så har vi samlet en række gode forslag, til hvad I kan give jer til på dagen.

LÆS OGSÅ: Anne Bech: Kom i form til dit bryllup

Gode idéer til polterabend samlet et sted
Hvis du er fuldstændig blank for, hvad I skal give jer til på dagen, så har funguide.dk samlet en masse gode idéer til jer. Her finder du blandt andet idéer som er skræddersyet til os kvinder – et par gode forslag kunne være sushikurser og spaoplevelser. Du kan også vælge events ud fra din location, så vælger du eksempelvis polterabend i København, ville alle forslag i dette område komme frem.

Se alle de gode idéer til en polterabend her

Lad det blive lidt hedt
Nogen gange kan stemningen gå hen og blive en anelse lummer til en polterabend, hvilket kan være supersjovt, hvis man sørger for at planlægge det ordenligt. Et par idéer kunne være:

♥ Book et photoshoot til bruden, hvor billederne efterfølgende kan bruges til en kalender, som hun kan give manden i morgengave, efter brylluppet.

♥ Afprøv fitness-strip sammen! Det er supersjovt!

♥ Bestil en stripper, og kom i ægte Magic Mike stemning 😉

Forevig jeres dag
En polterabend er en af de dage, som vi sjældent glemmer, og derfor er det også super vigtigt at man kan forevig de dejlige øjeblikke, som man har sammen. Tre gode bud til at forevig dagen kunne være:

♥ Indspil en sang

♥ Tag et Polaroid-kamera med rundt, og sørg for at alle får taget et billede sammen med den kommende brud.

♥ Tag en gave med til bruden, og lad hende herefter gætte, hvem den er fra. Gaven kan symbolisere en særlig oplevelse I har haft sammen.

_______

3 tips til en god polterabend

1. Hav altid den kommende brud i tankerne, når I planlægger en polterabend. Synes hun det er sjovt at indspille en sang, eller vil hun gå total i panik ved tanken?

2. Lav et budget inden I planlægger, så alle kan være med. I kan oprette en gruppe på Facebook med alle de inviterede. Husk at lave gruppen hemmelig 😉 Herefter kan I planlægge et budget, så alle kan være med økonomisk.

3. Sørg for at have det sjovt!

_______

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være