6 tegn på at du er ulykkelig i dit forhold

Nogle mennesker bliver i et forhold af alle de forkerte årsager. De ignorere deres ulykkelighed fordi de føler sig trygge i forholdet eller fordi de er bange for at være alene. Andre vil bare ikke indse hvor utilfredse de egentlig er med forholdet, men det gavner ingen på lang sigt at ignorere tegnene. Hvis disse 6 tegn lyder bekendte, er det tid til at ende forholdet eller i hvert fald genoverveje nogle ting.  

LÆS OGSÅ: 9 problemer du kan opleve, hvis du er i et nyt forhold

1. Du vil hellere være sammen med andre

Hvis du ikke ser frem til at komme hjem til din eneste ene, er det et dårligt tegn. Det er sundt at bruge lidt tid hver for sig og bevare sit eget liv, men problematikken opstår hvis du hellere vil bruge din fritid sammen med andre mennesker. Hvis det er fordi du har været alt for meget sammen med kæresten i en periode, så prøv at giv dig selv lidt luft og se hvordan du har det, når I er sammen igen.

2. Tanken om at være single gør dig bare en lille smule spændt

Efter du har været sammen med din kæreste i flere år, er det naturligt at tænke på at være sammen med andre. Men så snart tanken begynder at virke bedre end at blive i dit forhold, kan det betyde at du vil ud. Genoptager du kontakten med dine ekskærester? Flirter du når du er i byen? Hvis du gør, så end forholdet inden nogen bliver såret eller du gør ting du kommer til at fortryde.

3. At arbejde på jeres forhold virker udmattende

Det er altid unfair når en i forholdet helt stopper med at prøve. Hvis I begge stopper helt med at arbejde på forholdet, vil jeres forhold dø. Hvis du virkelig bekymrer dig og elsker din kæreste, burde du ville arbejde på jeres forhold, selv når det er hårdt. Det bør heller ikke føles som en sur pligt for dig. 

4. Din sexlyst er lav hele tiden

Hvornår var det dig der indledte til sex sidste gang? Har du endda undgået sex nogle gange? Der er andre faktorer der kan spille en rolle i ens individuelle lyst til sex, såsom stress, men hvis der ikke er nogen bestemt årsag til det, har du måske bare ikke så meget lyst til din kæreste mere. Hvis det ikke rigtig virker som om du får lysten tilbage efter i prøver at spice jeres sexliv lidt op, vil det helt sikkert ikke komme til at fungere.

5. Du er ligeglad hvad der sker efter et skænderi

I starten ville du gerne ordne alting konstant. Du gjorde dit bedste for at forblive tålmodig og retfærdig fordi du ikke ville risikere at ødelægge noget i jeres forhold. Nu er du fuldstændig ligeglad om jeres næste skænderi ender med at I slår op eller ej, så du er meget mere fjendtlig end du normalt ville være eller også er du slet ikke engageret. Tag måden som du håndtere skænderier på i jeres forhold, som et meget vigtigt tegn. 

LÆS OGSÅ: 35 hemmeligheder til et succesfuldt ægteskab

6. Tanken om en fremtid sammen, skræmmer dig

Og ikke på en god måde.. Du bliver skræmt bare ved at tænke på det og det føles ikke nemt at forestille jer sammen på lang sigt. Stol på dine instinkter og lyt til hvad alle tegnene fortæller dig. Hvis du ikke kan håndtere fremtiden med din kæreste, hvad holder dig så i forholdet?

Kilde: Popsugar

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være