[single_post_category_name]

To ud af tre vil date mere i 2017

Den nye år er for alvor igang og foråret har anmeldt sin ankomst. Det er noget man også ser i datingverdenen da ikke både blomsterne begynder at blomstre, men også nye forhold og drømmen om de mange kommende sommerflirts. For er der noget som påvirker os, så er det  at dagene som bliver lysere, foråret og de mange romantiske tanker man går med. En periode man kun kan blive glad ved tanken om. 

LÆS OGSÅ: Sådan stopper du med at date de forkerte typer

Vi danskere dater nemlig som aldrig før og ca. to ud af tre singler har i en undersøgelse fra datingappen Happn, gjort det klart, at de vil date mere i 2017. Heriblandt flest mænd. Så går man og drømmer om en flirt her til sommer, er der massere af muligheder, og det er kun blevet nemmere nu man kan møde folk online og møde mennekser man normal ikke vil tage kontakt til. Hvis man dertil vil øge sine dating chancer, kan vi give et lille tip om, at den største chance for at finde sig en date og et match er i weekenderne, og særlig søndag kl 20. Samt den 1. maj.

Så grib chancen de damer, tag telefonen i hånden og find dig en sød sommerflirt! 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide