10 ting der skal skrives på gavelisten til den store dag

Står den store dag for døren? Har du også tusinde ting at lave og stadig en ønskeliste der ligger og stirrer på dig? Når den store dag står for døren, skal der udover alle de mange to-do ting på listen også laves en ønskeliste. Hvad skal man så lige skrive på den? Der er heldigvis flere måder at lave sig en ønskeliste på, fortvivl ej!

LÆS OGSÅ: 10 ting du skal undgå ugen op til dit bryllup

Når man skal lave en ønskeliste, kan man vælge at inddele ønskerne i kategorier, efter pris, butikker osv. Dog er det altid en god huskeregel, at sørge for, at der er rigeligt med ønsker i flere prislejer.

Ligeledes når du gælder om uddelingen af ønskelisten.. skal man så vedlægge den invitationen? eller kan man oprette ønskelister i de forskellige forretninger? Det er faktisk sådan, at der findes sider online, hvor man kan oprette en ønskeliste som automatisk registrer når en gæst har købt en gave, således at andre ikke køber præcis det sammen – men stadig uden at man se kan se hvad. Visse butikker kører også med konceptet med at kunne oprette en ønskeliste lige præcis i deres butik. Butikker som fx. Royal Copenhagen, Illum, Inspiration og Bahne. 

LÆS OGSÅ: 10 smukke brudekjoler under 2.000 kr.

Når det så er sagt, skal man jo også have nogle ideer til hvad gaverne skal bestå af. Nogle har det meste, andre mangler flere ting. Nedenfor har vi samlet de ultimative gaver til dig i både nytte og pynt, så du kan fylde ønskelisten lidt mere ud 😉

1. Tallerken fra Royal Copenhagen, til 479 kr. 

2. Termokop fra Royal Copenhagen, til 549 kr. 

3. Plakta fra Wonderhagen, til 149 kr. 

4. Hoptimist fra Hoptimist, til 200 kr. 

5. Vase fra Kähler, til 450 kr. 

6. Nespresso maskine fra Wupti, til 3795 kr. 

7. Elefant fra Kaj Bojesen, til 999 kr. 

8. Fugle fra Kaj Bojesen, til 800 kr. 

9. Håndklæder fra Ellos Home, til 199 kr. 

10. Bestik fra Ellos Home, til 319 kr. 

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide