Bryllup

Sådan ser årets bryllupstrends ud i år 2017

Er du i gang med at planlægge dit drømmebryllup, så ved du helt sikkert hvor svært det kan være at få det helt som du ønsker og hvad er det så egentlig lige helt præcis du gerne vil have? Med tusindevis af muligheder og millioner af beslutninger der skal tages, kan det være uoverskueligt og måske du slet ikke har en holdning til hvilken rosa tone servietterne skal have. Vi har derfor prøvet at hjælpe dig lidt på vej, med inspiration i form af årets mest populære bryllupstendenser både inden for bryllupstemaer, blomster, brudekjoler og bryllupskager. 

LÆS OGSÅ: 10 smukke brudekjoler under 2.000 kr.

Bryllupstemaer

1. Rosa toner

I årets bryllupstendenser er der meget der går igen fra tidligere år, heraf den rosa farve. Sart rosa for at være helt præcis.  Så hvis du skal være med på bryllupsmoden, så er det den sarte farve du skal finde frem når det kommer til alt fra servietter til dekorationer.

2. Rustikt boheme-vintage

Ligesom den sarte rosa, er vintagestilen ligeledes kommet for at blive. Kombinationen af romantisk og rustikt er den perfekte blanding og giver en hyggelig stemning. Tænd en masse stearinlys, brug naturmateriale og elementer fra skoven såsom grankogler og find de gamle syltetøjsglas eller glasflasker frem til blomsterne på bordet. Du kan også bruge vintage møbler, zinkspande eller grove materialer som hør blandet med fine lette materialer som blonder eller let chiffon.

3. Nordisk

Det nordiske look har indtaget Danmark med storm og har nu også sneget sig ind i bryllupstendenserne. Igen er der fokus på naturmaterialer og skovelementer, men her er farverne holdt i primært grønne, brune og hvide farver, for at omfavne naturens skønhed. Hvis du vil have et nordisk tema for dit bryllup, så tænk minimalistisk, naturligt og hyggeligt, og så er du godt på vej. Det kan være ved brug af lammeskind, lys og masser af grønne planter.

4. Glimmer & metalliske nuancer

Her skal du ikke tænke at du bare skal gå amok med glimmerbøtten, men udvælg i stedet nogle få items som du ønsker at sætte i fokus. Det kunne være bordnumrene eller fine glimmerdetaljer på bordkort og invitationer. Mulighederne er uendelige, men husk at begrænse dig. Hvis du ikke er til glimmer og glitter, så er det også meget populært at bruge de metalliske nuancer i form af guld, kobber og rosaguld.

5. Årstider

Et stort hit i bryllupsverdenen er at lave temaet efter en årstid. Især vinter og efterår er populært. Er du ved at planlægge et bryllup sidst på året, kunne det måske være noget for dig? Er der tale om et vinterbryllup, er farverne som regel holdt i røde nuancer samt hvid og sølv og der dekoreres ofte med en kombination af sarte funklende snefnug og mere rustikke skovelementer som grene og grankogler. Er det et efterårsbryllup, går skovelementerne igen, men her er farverne mere holdt i de gyldne røde, orange og brune farver. Her er der fokus på hygge og varme, så stearinlys er et must.  

___________

Læs videre for at se årets tendenser inden for blomster, brudekjoler og bryllupskager.

LÆS VIDERE >>

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *