5 geniale apps til dig som skal giftes

Glem alt om de håndskrevne to-do lister, nu kan dine apps nemlig gøre arbejdet for dig, når det kommer til planlægningen af brylluppet. Det er super nemt, og så har du altid dine noter lige ved hånden. Men hvilke apps er de bedste, når dit bryllup skal planlægges? Det giver vi dig svaret på her:

Saml alle billederne fra dit bryllup
Ønsker du at samle alle billederne fra dit bryllup et sted? Så kan I og jeres gæster uploade alle jeres billeder til jeres helt eget Veri album. Et album, hvor alle minderne bliver samlet, så du og dine gæster kan se de specielle øjeblikke fra festen. 

Find Veri her

All in one – den ultimative planlægningsapp
Med iWedding Deluxe får du alt samlet i en app. Her kan du lave to-do lister, budgetter, gæstelister og meget mere. Der er også en countdown, hvis du nu skulle blive i tvivl om hvor mange dage, der er inden den store dag.

Du kan også samle inspiration ved tilføje billeder til app’en (Bare rolig, du kan sætte lås på alle billederne med bryllupskjolerne 😉 så din kommende mand ikke ser for meget).

Find iWedding Deluxe her

Hvilket farvetema passer jer?
Når brylluppet skal planlægges, er der mange som gerne vil have at deres bryllup er i bestemte farver. Derfor er app’en Pantone Studio helt genial. Her har du mulighed for at tage et billede af eksempelvis de blomster, du ønsker skal være på bordene, og så vil app’en automatisk genere de toner, der matcher – så smart!

Find Pantone Studio her

Din personlige timeline
LadyMarry er app’en som giver dig en personlig timeline, over hvad du skal gøre hvornår. Du plotter bare dine datoer, locations og checklister ind, og så har du det hele samlet et sted – genialt!

Find LadyMarry her

Din virtuelle bryllupsplanlægger
Drømmer du om at få din egen bryllupsplanlægger? Så kan du med app’en Loverly Virtual Wedding Planner få din helt egen virtuelle planlægger. App’en hjælper dig med at finde inspiration og guider dig igennem budgetter, bryllupskager og meget mere. 

Find Loverly Virtual Wedding Planner her

Kilde: Refinery29

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være