Sådan ser årets bryllupstrends ud i år 2017

Blomster

1. De yndige

Pæoner, Bonderoser, Ranunkel og Georginer er det nye sort, når det kommer til blomster i år. Det skyldes at disse smukke blomster giver et romantisk og sart udtryk, som let kan implementeres i ethvert bryllupstema.

2. De fancy

De store trompetvaser har i år fået et comeback, da de giver mulighed for store eksklusive buketter, som stadig gør det muligt for gæsterne at tale sammen, da de er så høje at de er placeret over deres hoveder. Trompetvaserne giver mulighed for mere stilrene skræddersyede buketter frem for de mere rustikke buketter som ses til de mere boheme-vintage bryllupper. Denne form for blomster er altså mere velegnede hvis du ønsker et elegant og klassik bryllup.

3. De specielle

I denne kategori, finder du de førnævnte rustikke blomsterbuketter, som giver et mere naturligt og organisk udtryk. Her er især den specielle Protea blomst populær og blandes ofte med andre smukke tropiske blomster og små grønne planter.

4. De blandede

Det perfekte look med lige linjer og symmetriske buketter er ude i år og er i stedet erstattet af det mere naturlige og tilfældige. Det betyder også at det i år er meget populært at blande størrelser, materialer og farver. Det kan være ved at bruge forskellige beholdere til blomsterne i forskellige farver og størrelser. Hvis du er ude efter et boheme-vintage bryllup, kan du finde små zinkbeholdere i forskellige størrelser eller vælge nogle glasflasker i varierende bredder og højder.

5. De hængende

Er der noget som giver en wow-effekt, så er det når blomsterne hænger ned fra loftet i smukke dekorationer. Du kan enten have hele bånd af blomster hængende over bordet eller lave små individuelle blomsterbuketter som hænger ned fra loftet i smukke glasvaser.

___________

Læs videre for at se årets tendenser inden for brudekjoler og bryllupskager.

<< FORRIGE LÆS VIDERE >>

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og