[single_post_category_name]

Sådan ser årets bryllupstrends ud i år 2017

Brudekjolen

1. Dybe udskæringer

De smukke dybe udskæringer er kommet for at blive. Hvad end du er til den elegante dybe ryg eller den mere sexede v-udskæring, er du sikker på at kunne finde den i år. Den dybe V-udskæring er især velegnet til brude med lidt større barm, hvorimod den bare ryg er anvendelig uanset bryststørrelse.

2. Boheme stilen

Vil du gå all in på boheme stilen, er du heldig, for den fine stil der har været der siden 90’erne, er igen blevet moderne og har nu bevæget sig ind i bryllupsverden. Brudekjoler i Boheme stilen er præget af behagelige snit med blonder og fine detaljer.

3. Satin kjolen

Den gamle klassiker er kommet igen! I år er satin et populært valg blandt designere og er som regel anvendt til hele kjolen, som ellers er holdt i klassiske snit med rene linjer.

4. Ærmer

Førhen skulle brudekjolerne altid være stropløse, men nu har ærmerne overtaget og dominerer nu i både ¾ længder og helt lange. Ærmerne er især lavet i blonder og er ofte at se som en kombinationer, hvor de fine blondeærmer går i et med en dyb ryg som er dækket af blonder.

5. Blonder

Som det nok er til at gætte, er blonderne et stort hit igen i år. Blonderne kan enten være på hele kjolen eller blot som detaljer, men det er næsten ikke til at undgå, da blonderne er så alsidige at de både kan give et feminint og romantisk look, men også kan være mere grove og derved give et mere rustikt look.

___________

Læs videre for at se årets tendenser inden for bryllupskager.

<< FORRIGE LÆS VIDERE >>

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide