Sådan ser årets bryllupstrends ud i år 2017

Bryllupskagen

1. De høje

I år er det igen de høje bryllupskager som er på menuen, når der skal bestilles hos konditoren. I de seneste par år har det været popcakes, muffins og andre små desserter, der har hittet, men nu er det som om der er kommet en nostalgi over bryllupskagerne. Nu skal de igen have den klassiske facon som dengang ens forældre blev gift. De høje bryllupskager giver ligeledes flere muligheder for kreative udfoldelser og gør det samtidigt muligt at give den et mere personligt præg.

2. Mere vil have mere

Det er blevet meget populært at give sine gæster alt og lidt til. I år skal det være muligt at gå op til bordet med bryllupskagen og få mere end blot et klassisk stykke med vanilje eller chokolade smag. Favoritsmagene for i år er nemlig kokos, hasselnød, mandel, lime eller saltkaramel, som giver de traditionelle bryllupskager et helt nyt twist.

LÆS OGSÅ: 10 ting du skal undgå ugen op til dit bryllup

3. De små søde

I forlængelse af at brudeparret gerne vil give deres gæster en ny smagsoplevelse, ønsker de i år også at give dem flere forskellige valgmuligheder. Det betyder at det i år er blevet moderne at have flere forskellige små kager og desserter placeret på borde rundt omkring.

<< FORRIGE

Kilde: Bridalguide.com & Bryllupsklar.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt