Sådan laver du et bryllupshashtag, som ingen andre har

Nogle par ønsker ikke at deres bryllup er på de sociale medier, hvor andre ønsker at gæsterne skal gå all-in med hashtags og delinger. Hvis I hører til den sidstnævnte kategori, så er det vigtigt at få lavet et helt unikt hashtag, så jeres bryllupshashtag ikke pludselig bliver ”overtaget” af et andet par.

Vi har samlet et par gode råd til, hvordan I opnår et personligt hashtag, som forhåbentligt forbliver jeres, og kun jeres. 

De gode hashtags
Nedenfor er et par eksempler på gode hashtags, hvor I selvfølgelig blot udskifter navn og dato.

#HappilyEverAndersen
#MrAndMrsAndersen
#ViSagdeJaDen2Juli
#ThomasElskerCecilie
#KærlighedsdagenDen2Juli
#DagenViAldrigGlemmerDen2Juli
#YouHadMeAtAndersen
#TrueLoveAndersen

Tjek Instagram inden
Sørg for at tjekke Instagram igennem inden, at I beslutter jer for et hashtag. Det ville være super ærgerligt, hvis I valgte et som allerede er brugt af mange.

Bliv enige om formålet
Når man vælger et hashtag til sit bryllup, siger man også automatisk ja til, at alle andre kan sidde med på sidelinjen. Det er derfor vigtigt, at det er en beslutning I har taget sammen, og at I har et formål med hashtagget. Er det for at bevare jeres minder? For at I sammen kan sidde dagen efter, og se alle billederne igennem? Eller har I mon et helt tredje formål?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet