[single_post_category_name]

Guide: Morgengaven til hende

Selvom man ikke kommer med en udførlig liste med ønsker til sin kommende mand, så kan man sagtens komme med et par hints hist og her. Det skader i hvert fald ikke, at hjælpe de søde mænd lidt på vej. Vi har derfor samlet lidt inspiration til din kommende mand nedenfor: 


En lille kærlighedsferie
Selvom mange vælger at tage på bryllupsrejse lige efter brylluppet, så er der altid plads til en ekstra lille kærlighedsferie. I kan tage på et spa-ophold en weekend eller måske på en storby-ferie til det romantiske Paris? 

Du kan finde romantiske hoteller på hotels.com. Hotellet ovenfor er fra Paris og kan findes lige her.


Smykker
Et smykke som altid vil minde dig om jeres kærlighed, er en fantastisk idé, som du sagtens kan nævne for din mand uden at vælge et specifikt smykke. 

Øreringe med grønne sten fra Pomellato – Runde øreringe fra Halberstadt – Lange øreringe med diamanter fra Charlotte Mielko – Øreringe med farvede ædelsten fra Charlotte Mielko


Ur
Ure er også en af de morgengaver, som er meget populære at give, og så er det en sød og dejlig daglig reminder om jeres kærlighed.

Ur i guld fra Triwa – Ur i sølv fra Marc Jacobs – Ur med sort rem fra Marc Jacobs


Til hende som elsker tasker!
En taske er muligvis ikke den mest traditionelle morgengave, dog er det en genial idé for dig som elsker tasker. Måske har du drømt om en bestemt Gucci taske de sidste mange år, som kunne være den perfekte gave for dig? Hvis du vil give et lille hint til din kommende mand, så kan du jo altid tage ham med ind i din favorit taskebutik, og vise ham et par af dine favoritter 😉

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide