[single_post_category_name]

Pernille Harder: Et langdistanceforhold er ikke et problem, hvis man virkelig elsker hinanden

24-årige Pernille Harder er professionel fodboldspiller og har vundet flere priser for sine evner på fodboldbanen. Privat danner hun par med svenske Magdalena Eriksson, som også er fodboldspiller. I år skiftede Pernille fra den svenske klub, hvor hun mødte sin kæreste, til tyske Wolfsburg. Men hvordan får man et forhold til at fungere, når man er adskilt af landegrænser, og med to karrierer som professionelle fodboldspillere? Vi har taget en snak med Pernille Harder om, hvordan man får karrieren og kærligheden til at gå op i en højere enhed.

LÆS OGSÅ: 25 tegn på at dit forhold er stærkt nok til at vare for evigt

 

Din kæreste er også professionel fodboldspiller, hvordan mødte I hinanden?

Udover kærester var vi også holdkammerater, eftersom vi begge spillede i Linköping. Magda kom et halv år efter mig, men det var først de sidste 2 år, vi var kærester. Vi startede egentlig bare med at være veninder, og så mærkede vi, at der lå mere i det end bare et venskab.

Er der nogle fordele ved at dele karriere med sin kæreste?

Ja, der er mange fordele. Vi hjælper hinanden og giver hinanden gode råd. Jeg vil det allerbedste for Magda, og giver hende alt den støtte, jeg kan give. Jeg lytter, når hun har behov for det. Vi evaluerer vores kampe sammen. Vi reflekterer begge to meget over, hvordan vi bliver bedre individuelt og som hold. Vi har begge mange refleksioner efter kampe. Så der bruger vi altid hinanden til at få snakket om tingene.

Er der ulemper ved at dele karriere med sin kæreste?

Den eneste ulempe er selvfølgelig, den vi er i nu. At vi er “tvunget” til at have langdistance forhold. Vi vil begge tage de valg, der er bedst for vores karriere, og det betyder, at vi i en periode ikke kan bo sammen. Men vi håber selvfølgelig på, at vores karriereveje mødes igen.

Kan der godt komme til at gå konkurrence i den, imellem jer?

Ja, let. Vi har begge en utrolig vindermentalitet. Så selv når der spilles kort på ferier, går der konkurrence i den, og den der taber bliver ikke glad. Heldigvis bliver vi ret hurtigt gode venner igen.

Du og din kæreste bor langt fra hinanden på nuværende tidspunkt, da I spiller fodbold i hvert jeres land. Hvilke tanker gjorde I jer som par, da I fandt ud af, at I skulle være adskilt af så mange kilometer?

Vi ved begge, hvor meget fodbold betyder for os, og at vi vil tage sådanne valg, fordi det er bedst for karrieren. Magda ville ikke kræve, at jeg skulle blive ved hende. Hun var den første som sagde, at hun synes, jeg skulle tage springet. Hun vil det bedste for mig, og jeg vil det bedste for hende. Så længe vi begge er indforstået med situationen, ved vi, at det ikke bliver noget problem.

Hvordan får I et langdistanceforhold til at fungere?

Vi facetimer en del. Næsten hver aften har vi facetime på, samtidig som vi ser på film og serier sammen. Derudover ses vi, så snart vi har mulighed for det. Selvom at det ikke bliver så tit.

LÆS OGSÅ: Kærestepar vi kan li’: Sus Wilkens og Freja Kirk

Findes der nogle fordele i at være i et langdistanceforhold?

Hmm, vi bliver i hvert fald ikke trætte af hinanden 😉 De gange vi ses bliver ekstra specielle.

Med den erfaring du har nu, har du så nogle gode råd, til andre der er på vej ud i et langdistanceforhold?

Det vigtigste for mig, er at jeg ved, at Magda gør alt for at følge sine drømme. At der ikke er nogle der går på kompromis. Så hellere et langdistanceforhold. Når man så har valgt et distanceforhold, er facetime en god opfindelse, og så er det ikke noget problem, så længe man virkelig elsker hinanden.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide