[single_post_category_name]

Print selv: Save the Date

Skal du giftes, men har endnu ikke fået sendt en Save the Date invitation ud? Så er der hjælp at hente her på chrichri.dk. Vi har nemlig lavet en Save the Date invitation, som er nem at gå til og som samtidig sparer dig for en stor post i bryllupsbudgettet.

Invitationen er i A5, og gør sig bedst, hvis den bliver printet på minimum 180 g. papir. I skal blot udfylde invitationen med navne og et hjerte eller en cirkel rundt om måned, dato og år. Ved at udfylde disse felter i hånden, gør I automatisk jeres bryllupsinvitation mere personlig. Husk at signere med jeres navne nederst.

Sådan gør du

Download invitationen i den hvide boks, og print den på det papir I ønsker. Husk at sætte printeren til faktisk størrelse, da printeren ellers tilpasser sig det papir der er i printeren.

Efter at have printet invitationen, tegnes der lige linjer med en blyant som følger skæremærkerne, så du til sidst har en firkant, der viser hvor du præcist skal klippe/ skære med en hobbykniv. Du kan også følge skæremærkerne med en skæremaskine, hvis du har mulighed for det. Dette er helt sikkert den mest optimale løsning.

Udfyld nu invitationen med navne og sæt et hjerte eller en cirkel rundt om jeres dato. 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Isabella

    Download funktionen virker ikke 🙁

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide