[single_post_category_name]

9 ting mænd elsker ved at date høje kvinder

Er du en af dem i venindegruppen, som lige er en anelse højere og har det med, at falde for fyre der er mindre end dig selv? Fortvivl ej, for fyrene er vilde med din højde! Derfor er der god grund til at elske dine lange, flotte ben. Se med nedenfor og find ud af hvorfor, mænd elsker at date høje kvinder. 

LÆS OGSÅ: Tall girl problems

Du er altid nem at finde
Han slipper for at bruge tid på at fare rundt for at finde dig, i blandt en masse andre mennesker. Særligt når i er i IKEA, til koncert, eller andet med mange andre mennesker, er der derfor mindre chancer for, at I væk fra hinanden.

I kan (måske) dele sko
Skal du hurtigt ud og tømme postkassen, så er det altid rart at kunne hoppe i det første og bedste par sko der står foran døren. Derfor kan det blandt andet være en fordel, at I bruger samme skostørrelse.

Han behøver ikke fremstå mandig
Når det kommer til højdeforskel, så har vi kvinder det tit med at mene, at vi ikke kan være højere en fyren vi dater. But why not? At en fyr vælger dig, selvom du er høj, kan da kun være et kompliment – at han godt kan lide dig, og samtidig elsker den måde I ser ud sammen på.

Han kan møde dit kys på halvvejen
Faktisk gør vi fyren en kæmpe tjeneste 😉 For med lave piger, er han tvunget til at gå ned i en squat for at komme på læbeniveau. Med høje piger, kan de bare læne sig frem og møde vores læber.

LÆS OGSÅ: Er det farligt at få silikonebryster?

Dine ben!
Høje piger har sjovt nok længere ben og mænd er vilde med dem! Så du har god grund til at elske din ben.

Han elsker at se dig gå
Okay, nej ikke på den vamle måde. Men mere på en betagende måde som i, ”dine ben ser fantastiske ud og dine yndefulde skridt, er virkelig inspirerende”. Amen, det er da sødt 😉

Du har ikke brug for ham, i forhold til at nå ting der er placeret højt oppe
Der er ingen grund til, at de skal hjælpe til med at få tingene ned fra hylderne i køkkenet, for I kan begge nå. 

Du er den perfekte højde i forhold til at holde i hånd
Når du er det højere, så er der en chance for, at højdeforskellen på jer ikke er så stor. Derfor kan det virke meget naturligt, når jeres hænder glider sammen eller når i putter i sengen. Det passer bare! <3

Du kan komme ud i nogle ret unikke sexstillinger 😉
Well okay. Høje kvinder kan noget, som lavere kvinder ikke kan! Og når det kommer til sexstillinger, så kan høje kvinder nogle ret vilde positioner, såsom at stå op. Easy peasy!

Kilde: cosmopolitan.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide