5 grunde til at du skal dyrke mere sex med din partner

Det er ingen hemmelighed, at sex er en vigtig del af et sundt og velfungerende forhold, men hvorfor er det særlig vigtigt, at vi dyrker sex med vores partner? Det giver vi jer svaret på her:

LÆS OGSÅ: Hvilken plads har dit parforhold & dit sexliv?

Sex holder dig rask
Det er bevist at der faktisk er sundhedsmæssige fordele ved at dyrke sex ofte. Det mindsker blandt andet stress, reducerer risikoen for hjertesygdomme og så forbedrer det din søvn.

Det bringer dig tættere på din partner
Sex kan være intimt og fyldt med kærlighed, som er med til at at bringe dig og din partner tættere på hinanden. Sex kan altså give jer et stærkere bånd, og et stærkere forhold.

Få et bedre selvværd
At tænde en anden, kan være med til at give dig mere selvtillid samt et bedre selvværd. Når du føler dig godt tilpas, føler din partner sig godt tilpas, og det kan altså ses og mærkes.

Sex gør dig mere afslappet og glad
Når du og din partner har sex udskiller I endorfiner, hvilket er med til at gøre at I føler jer mere afslappet og gladere. Sex er altså den mest naturlige og bedste lykkepille, du kan finde.

Orgasmer gør dig klog!
Oh yes! Undersøgelser har vist at en orgasme øger strømmen af blod, iltning og næringsstoffer til alle dele af hjernen. Når du eksempelvis lægger et puslespil, vil kun visse områder af hjernen blive stimuleret, men med en orgasme får du altså det hele dækket.

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være