[single_post_category_name]

5 ting din kæreste ville ønske du gjorde noget oftere 

Hvad tænker mænd egentlig om os? Gør vi det rigtigt, og hvad ville de ønske at vi gjorde noget oftere? Hvordan opfylder man sine egne behov, imens man også opfylder sin partners behov?

LÆS OGSÅ: 5 grunde til at du skal dyrke mere sex med din partner

Vi giver dig her 5 ting, som din kæreste ville ønske, at du gjorde noget oftere.

1. Naturlighed
Når det kommer til dit eget udseende, skal du sørge for at gøre det, du har det bedst med. Hvis det betyder, at du skal gå med makeup hver dag, så gør det! Når det så er sagt, så skader det ikke at skippe makeuppen i ny og næ, når det nu viser sig at mænd faktisk foretrækker naturlige kvinder, som ikke dækker hele deres ansigt med makeup. 

2. Let it go
Har du været nødt til at gentage dig selv flere gange, eller bare haft en dårlig dag kan det være fristende at lade det gå ud over din kæreste. Specielt hvis han laver en lille fejl. Det er vigtigt at du fortsætter med at kommunikere med din kæreste, og at du ser din kæreste som en fortrolig person. Men når det så er sagt, så vil din kæreste sætte pris på, at du nogle gange bare ignorere de små ting, der går dig på.  

3. Tag din telefon væk 
Det kan være ret så frustrerende, når man forsøger at have en samtale med nogen, hvis ansigter er begravet ind i skærmen på deres telefon. Vi har alle været irriteret på dette, men vi gør det alligevel forholdsvis regelmæssigt. Din kæreste vil uden tvivl have, at du smider din telefon til side noget oftere, og fokuserer på ham, især hvis du hurtig bliver forstyrret af de ting du ser på de sociale medier. 4. Vær mere eventyrlysten 
Er det svært at træde ud af din komfortzone? I så fald er du ikke alene. Det er så meget lettere at bliver i komfortzonen end at prøve nye (muligvis skræmmende) oplevelser. Det er normalt at din kæreste og dig ikke altid deler samme interesser, men en ting er sikkert. Han vil med sikkerhed elske hvis du kommer ud af din komfortzone og prøver nogle vilde ting sammen med ham, og får en på opleveren. Det kan også være med til at rykke dine egne grænser. 

LÆS OGSÅ: 9 ting mænd elsker ved at date høje kvinder

5. Drop de urealistiske forventninger 
Samfundet generelt er gode til at skabe myter om hvad et godt ægteskab er. Selv børnefilm får den mandlige figur til at ligne den perfekte balance mellem at være følelsesmæssigt tilgængelig, økonomisk stabil og være i fysik god form. Hvad nu hvis din kæreste ikke køber dig blomster, men sørger for at din bil bliver tanker, at toiletrullen er udskiftet og luftfiltrene i lejligheden eller huset skiftes? Her kan ens urealistiske forventninger til omkring romantik forstyrre evnen til at se hvad han ellers gør for dig, for at vise hvor meget han elsker dig. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide