5 ting kvinder tror de ønsker sig i en mand  

Dating er skønt, men også hårdt og frustrerende. Det var hårdt da kontaktannoncerne kun fandtes i avisen, men ikke mindre svært nu hvor man med et enkelt swipe kan vælge til og fra. Selvom teknologien har udviklet sig, er det fortsat de samme udfordringer man står overfor som single, for hvad er det egentlig vi kvinder søger i en mand? 

Udfra et rationelt perspektiv, så burde datingprocessen blive nemmere hvis vi som kvinder ved hvad vi vil have og siger det højt (eller sætter det som søgekriterie), men når vi så finder en mand som ”opfylder” vores krav – så er det ikke altid lige så skønt som vi havde troet det ville være. Derfor har vi samlet en liste over det kvinder tror de ønsker sig i en mand….men som de i virkeligheden ikke vil have!

Han skal være jaloux!
Ja, det kan være smigrende når han udviser en let besidderisk adfærd hvis han ser du snakker med en hot kollega på vej ud fra et firmaarrangement eller andet. Hvis det påtales og så ellers ikke udvikler sig videre – så fred være med det. Han markerer så blot at du er ”hans dame” og at han er bange for at miste dig, men følges det op af flere spørgsmål og lettere anklagende adfærd, så kan det være et varsel om mørkere tendenser. Det er altså forkert at tro at hans jalousi kun er et tegn på kærlighed. Det hele handler altså om hvordan han reagerer på misundelsen.

Han skal være dominerende!
Ridderligheden er endnu ikke død! Der er stadig mænd derude som holder døren for dig, betaler for middagen og kører dig hjem efter en date. Det kan endda være skønt med en som kan tage beslutninger for jer som par, uden at du behøver at bekymre dig om det. Men der er en hårdfin grænse mellem dette og dominans. Forsøger han at kontrollere dig? Vil han bestemme hvilket tøj du skal have på? I så fald skal de røde lamper lyse. Vi kvinder vil jo have en ”rigtig mand”, men samtidig en mand som respekterer os som den kvinde vi er.

På den anden side, er der også kvinder der vil have, at ens partner sætter egne behov til side, og er opmærksomme på os hele tiden. Men igen, så er der komplikationer forude, for et godt forhold bygger på balance. Man skal være opmærksom på sin partner, men samtidig være tro mod egne behov og ønsker. Vi vil jo ikke have en mand der er for dominerende, men heller ikke én som ikke har sin egen mening, og som altid bøjer af.

shutterstock_154803062.jpg

Han skal være rig!
Hvem vil ikke gerne være rig?! At være økonomisk uafhængig er jo det perfekte scenarie, men når rigdom kommer i vejen for den vigtige kvalitetstid, så bliver det et problem. Det er nemlig oftest sådan, at mænd med mange penge også arbejder rigtig meget. Ellers kan de ikke opretholde deres flotte og fortjente karriere. Derfor skal man gøre op med sig selv om man kan leve med det, for det har konsekvenser for forholdet. Hvis det fungerer for jer – så er det PERFEKT! Men som klichéen siger, så er penge ikke alt 😉

Han skal være en vildbasse!
Indrømmet – det er super sexet at din date kommer for at hente dig….på sin motorcykel! Og det er spændende at være sammen med en som er eventyrlysten, impulsiv, og som tager dig med ind for at blive tatoveret. MEN på et tidspunkt kommer der et behov for balance i dit liv, specielt hvis I overvejer at starte en familie. De fleste kvinder tror altså at de skal have en vild og ”farlig” fyr, mens man i sidste ende leder efter ham man skal starte familie med. En behersket mand kan synes kedelig, men samtidig er en kedelig mand bedre end en død mand, eller hvad? Egentlig handler det om at få lavet nogle grænser og sige fra – og så skal grænserne respekteres. Mange par har jo gjort nogle vilde ting sammen.

shutterstock_222342370.jpg

Han skal være romantisk!
En mand skal være romantisk og skal kunne feje benene væk under mig! Er det ikke sådan vi alle tænker? De fleste af os kan nikke genkendende til at vi ville ønske at vores partner var mere romantisk, på trods af, at de færreste af os kan sætte en finger på hvad det er vi helt præcist forbinder med ordet. Det er nemlig mere kompliceret end det. Kvinder vil føle sig specielle, de vil høres. I virkeligheden er det mange kvinder savner en oprigtig interesse i de samtaler man har og en følelsesmæssig samhørighed med partneren hvor man frit kan udtrykke sine følelser og kan føle sig tryk i det. Det er altså ikke så meget gaverne i det lange løb – det er tilstedeværelsen. Uden den intimitet kan alverdens blomster og gaver ikke gøre os glade.

Så altså…den perfekte mand findes nok ikke derude., men derimod tror vi stadig på at der er en mand der er perfekt til hver og én af os.

 

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være