Sådan bryder du isen, når du netdater

Netdatere ved, at det kan være svært at indlede samtaler, og at man nemt kan få skrivekrampe, hvilket indebærer, at man i stedet undgår at snakke med sine crushes. En ny undersøgelse fra datingappen Happn viser dog, at du ikke er nødt til at lede efter de mest originale åbningsreplikker. De fleste singler vil nemlig gerne have, at en samtale indledes med humor eller komplimenter. Dermed kan netdatere, tage det roligt! 

LÆS OGSÅ: Det skal du skrive til ham efter første date

Ifølge den nye undersøgelse fra Happn om netdatingvaner vil danske singler helst flirtes med, når de dater online. Kun 21 procent vil nemlig være dem, der indleder samtaler. Den mest populære måde at blive flirtet med i datingapps er med humor og komplimenter, mens emojis noget overraskende er mindst populært. 

Undersøgelsen viser også, at fire ud af ti vil chatte et par dage, før tiden er inde til at mødes. For at finde den rigtige og lære flere personer at kende vil 60 procent af singlerne også gerne snakke med flere personer samtidig. De fleste chatter med to til fem samtidig. 

LÆS OGSÅ: Sådan afkoder du mænds kropssprog

De fleste vil have, at samtaler i datingapps skal begynde på samme måde som i det virkelige liv – nemlig med en kompliment, noget humoristisk eller en enkel hilsen. Det betyder også, at du nu vil opleve at du ikke længere sender en Charm over Happn, men i stedet en ”Say Hi’. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er