[single_post_category_name]

Danskernes holdning til online dating

Hvis ikke du selv har været på en online datingapp, så kender du højest sandsynlig nogle der har. Vi leder efter kærligheden, og faktisk bruger hver tredje single i dag datingapps. Sidste år var der 1,6 mio singler i Danmark, hvor størstedelen mener, at det ligefrem er overfladisk og upersonligt.

Men, men, men.. Selvom størstedelen mener det er overfladisk og upersonligt, tyer alligevel 95% af singler til datingapps i håb om, at finde sin ”ægte kærlighed”. Trods online dating som sagt er en smule overfladisk, så mener 7% også, at det er svært at stole på de andre singler, baseret på profilbillede og profiltekst.

56% af singler synes samtidig, at det er svært at danne sig et overblik over, hvem den anden person er, baseret på personens profiloplysninger. Det er derfor utrolig modige kvinder, der vælger at mødes med en fyr de har skrevet med, så hatten af for alle jer, der har været på blinddate!

I forbindelse med en undersøgelse der omhandler danskernes datingvaner, har Renault igangsat et projekt der hedder ”Dating Reversed”, hvor singler har kunne tilmelde sig, hvor de skal på blinddate. Dog skal man ikke på binddate med en anden single, men med hans familie og venner! Man skal simpelthen lærer hans familie og venner at kende, før man møder ham. Renault vurderer, at det er sådan man kommer væk fra det overfladiske og upersonlige stadie, som online dating som sagt har ry for at besidde. De prøver derfor at bevæge os væk fra skærmen og tilbage til tiden, hvor man lærer mennesker at kende i dybden, fremfor at vi bliver påvirket af et profilbillede…. Du kan se videoen af projektet her: HER

Vi synes det er et mega godt initiativ, og det er spændende at se, om det kan føre til ægte kærlighed i sidste ende 😉

Kilde: Renault

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide