[single_post_category_name]

Interview: Stine fra Kærlighed ved første swipe

’Kærlighed ved første swipe’ ruller netop nu over skærmen på Kanal 4, hvor du kan følge blandt andet søde og smukke Stine, som leder efter den store kærlighed på appen Tinder. Vi har snakket med med hende om, hvad hun har fået ud af at være med i programmet, hvad hun tænker om, at Mr. Right måske aldrig dukker op, og så giver hun os 3 tips til netdatingivet.

LÆS OGSÅ: Sådan bryder du isen, når du netdater

Q

Hvad fik dig til at deltage i ’Kærlighed ved første swipe’?

A

Jeg fik et match med dem inde på Tinder, og så skrev de nogle gange, og så vendte jeg idéen med mine veninder, og de var sådan: ’Det skal du bare gøre’. Så jeg tænkte, at så gør jeg det, for nogle gange skal man også bare bevæge sig ud på dybt vand og sige ja til noget. Og så var det for at prøve noget nyt og anderledes. Det var egentlig ikke fordi, jeg tænkte, at jeg så kunne møde en. Det var mere for at prøve at overskride mine egne grænser.

Q

Har du lært noget nyt om dig selv igennem deltagelsen i programmet?

A

Ja, det synes jeg. Vi fik de her ’confession-cams’, og der skal du jo sidde og fortælle og analysere sig selv. Så man kommer til at reflektere helt vildt meget over sin situation. Jeg reflekterede også meget over den inden, og jeg har ikke så mange veninder, der er i samme situation som mig, så der er jo ikke så mange at sparre med, og det var også en af grundende til, at jeg meldte mig til programmet. Det var fordi, jeg tænkte, at jeg føler mig lidt alene i det her singleliv, og ikke har lyst til at være single. Jeg kender nogle, der er single, og som har det rigtig godt med at være det, og derfor er de ikke ligeså opsøgende med at finde en, som jeg er 

Q

Har du fået det ud af programmet, som du håbede, du ville?

A

Altså jeg ved egentlig ikke, hvilke forventninger jeg havde. Det er rigtig svært at vide, hvad man skal forvente, når man siger ja til sådan noget. Men det har heldigvis været mere stille og roligt, end jeg havde frygtet. Et af målene var også, at jeg gerne ville blive klogere på mig selv, og det er jeg blevet i forhold til at arbejde med mig selv. Det handler nødvendigvis ikke bare om at finde den rette, det handler også om timingen i forhold til en selv, og hvordan man prioriterer. Når jeg så har mødt nogen, hvor der måske kunne være noget, så har lysten måske ikke været stor nok alligevel. Så det kan godt være, at jeg tænker, at jeg virkelig gerne vil finde en. Men jeg har også fundet ud af, at jeg har det egentlig okay med at være alene, og så vente til jeg finder en, hvor jeg føler, at jeg virkelig ikke kan leve uden ham. Så jeg er også blevet klogere på, at jeg faktisk værdsætter det at være alene, og man skal nyde det, imens man er i det, hvor jeg ellers plejede at tænke, at det var helt forfærdeligt. Jeg vil hellere bruge min tid sammen med mine venner, veninder og familie end at være sammen med en, der er forkert for mig.

Q

Den pinligste eller værste date, du har været på? 

A

Jeg synes faktisk ikke, jeg har været på så mange dårlige. Men der var engang, hvor jeg havde skrevet lidt med en fra Tinder, og vi havde talt om at mødes, og alligevel vidste jeg godt med mig selv, at han ikke rigtig var noget. En dag var jeg så nede på Islands Brygge, og der var han der så tilfældigvis også, så vi aftalte at mødes. Og da jeg mødte ham, var der bare slet ingen kemi overhovedet. Det var bare så akavet, og daten tog kun 5-10 minutter, og det virkede som om han var sur over, at jeg skulle videre. Det var nok den værste, men det er nok fordi, jeg ikke har prøvet en rigtig slem.

Q

Den bedste eller sjoveste date?

A

Det var med en fyr, jeg også havde skrevet lidt med. Jeg havde ikke rigtig tid til at ses den uge, og det havde han egentlig heller ikke. Men han skulle ud at rejse, så derfor aftalte vi, at vi bare lige ville mødes en times tid til et glas vin. Så endte vi med at have mega god kemi, og han skulle have været videre til noget fest, og jeg skulle have været videre til træning. Men så ender vi med at sidde og snakke i 3 timer og arrangere en date allerede næste dag. Så det var en rigtig god date, fordi der vare så god kemi.

Q

Hvordan ser det ud på datingfronten lige nu?

A

Jeg holdt en pause på halvanden måned efter programmet sluttede. Nok mest for at finde ud af, hvad det var, jeg egentlig ville. Det er sådan lidt i perioder, hvor man har overskud til det. Det kan godt være lidt hårdt at skulle på date, efter man har været på arbejde, og der vil man bare gerne hygge med nogle, man kender. I andre perioder synes man det er fedt at møde nye mennesker, og så har man overskud til det. Jeg holder nok stadig lidt pause.

Q

Hvad er det bedste ved at være single?

A

Uafhængigheden og friheden til at gøre, hvad man har lyst til. Jeg skal ikke tænke over, at jeg skal være hjemme på et bestemt tidspunkt, og der er ikke nogen, der går og forventer noget af mig til dagligt. Så jeg kan gøre, hvad jeg vil. Om det så er at tage ned og træne i to timer efter arbejde, hvis det er det, jeg har lyst til. Og jeg kan lave aftaler med mine veninder, som jeg har lyst til. Og så kan det også være rart, hvis man bare skal have sådan en pigedag. Det kan jeg huske fra dengang, hvor jeg havde en kæreste, at så handlede det om at gøre det, når han endelig havde en aftale. Men det kan jeg bare gøre, når jeg har lyst til, nu som single.

Q

Hvad er det værste ved at være single?

A

Det er de stunder, hvor man har lyst til at hygge sig, men man ikke rigtig har overskuddet til at lave en hel masse, såsom at gå ud, tage til middag og gøre sig fin. Det er de stunder om søndagen eller fredag aften, hvor man egentlig bare har lyst til at slappe af, eller når man har lyst til at gå en tur i skoven. Og så kan det være, når man skal noget, hvor der er andre par. Det kan også altid være lidt øv.

Q

Har du gjort dig nogle tænker om, hvis Mr. Right aldrig dukker op?

A

Ja, det har jeg nok. Der er sådan lidt en frygt for, at han ikke gør det. Jeg tænker, at jeg har nogle år endnu at løbe på. Men så må man jo affinde sig med det. Det værste ville være, at man kom til det punkt, hvor man havde lyst til at ’settle-down’, få hus, mand og børn, og så gøre det med en, hvor man ikke helt føler, at den er der. Så min frygt var at skulle føle, jeg har tvunget til at gøre alt det med en, hvor jeg ikke følte, at han var den helt rigtige.

Q

Hvis du skulle give andre kvinder 3 tips til netdating, hvad skulle det så være?

A

Man skal bedømme dem ud fra dem, hvor man har god skrivekemi, end man skal ud fra billeder. Når jeg har været på date med en, hvor jeg har syntes, at han var vildt flot på sine billeder, og hvor kemien ikke rigtig har været der, når vi har skrevet sammen, så har den heller aldrig rigtig været der i virkeligheden.

Det andet er, at man bare skal tage det helt casual omkring det. Jeg ved, at der er nogle, der godt kan være sådan lidt nervøse, når de skal ud på en date. Jeg synes, det er synd, hvis man skal gå og være nervøs for en date. Så der skal man bare tage det casual, være åben for det og så ikke have for store forventninger til det, for så er skuffelsen også bare så meget større.

Mit tredje råd er, at man skal være åben omkring det, fordi man tænker, det er lidt en tabu. I starten tænkte jeg også, at det var pinligt, fordi man er sådan en speciel type. Men når man er ærlig omkring det, så finder man ud af, at der også er mange andre, der bruger netdating. Og der er jo ikke forkert i, at man er single og har lyst til at have en kæreste, og at man bruger en app til at få det.

Du kan følge Stine og de andre deltagere i Kærlighed ved første swipe på Kanal 4 hver mandag kl. 21.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide