[single_post_category_name]

Det tiltrækkes danske singler af i jagten på en sommerromance 

Nu er sommerens varme dage endelig her, og det skaber de perfekte muligheder for at komme ud og finde en ny flirt. Men hvad tænder danske singler egentlig på, når de leder efter en sommerromance?

LÆS OGSÅ: Jakob Olrik: Kvinde, nyd din krop – indefra!

En ny undersøgelse fra happn kan nu afsløre, hvilke attributter danskerne går efter, når de dater online. Atletiske kroppe og solbrun hud er mest populært, mens piercinger derimod havner nederst på listen. Datingappen happn kan nu afsløre, hvilke fysiske attributter flest danske singler ser efter, når de dater online.

En atletisk krop får topplaceringer på listen hos både mænd og kvinder, så det kan betale sig at tilbringe tid i fitnesscentret. En solbrun hud er også noget, mange singler tiltrækkes af. Ifølge undersøgelsen blandt happns brugere er en længere frisure det, mænd føler sig mest tiltrukket af. Men kvinder foretrækker en veltrænet, tatoveret Crush.

Piercinger er derimod ikke populært hos nogen af kønnene. Uanset hvilke attributter der foretrækkes, er de fleste singler enige om, at udseendet er vigtigt. Ikke mindre end 57 procent siger nemlig, at de tiltrækkes af en bestemt stil, når de dater online, og kun en ud af ti går udelukkende efter personlighed. Hver femte person går dog ind i det med et åbent sind og leder ikke efter en bestemt skønhedstype.

“Selvom undersøgelsen viser, at mange singler foretrækker en bestemt type udseende, er det vigtigst at være sig selv og altid have virkelighedstro billeder og profilbeskrivelser. Attraktion er et mysterium, og personlighed er trods alt det vigtigste i det lange løb. Derfor har singler meget at vinde ved at lade personligheden komme til udtryk i deres profil,” siger Claire Certain, Head of Trends hos happn. 

Top 10 – De attributter, som flest mænd tiltrækkes af

1. Langt hår

2. Atletisk krop/muskler

3. Højhælede sko

4. Solbrun hud

5. Tatoveringer

6. Briller

7. Rød læbestift

8. Designertøj

9. Piercinger

10. Kunstige negle

 

Top 10 – De attributter, som flest kvinder tiltrækkes af

1. Atletisk krop/muskler

2. Tatoveringer

3. Skæg

4. Solbrun hud

5. Man bun

6. Briller

7. Designertøj

8. Langt hår

9. Overskæg

10. Piercinger

Kilde: Happn

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide