På denne dato scorer du bedst i juletiden

Om undersøgelsen

Kortlægningen er baseret på happns egne data ud fra brugernes aktivitet i appen. Toplisten med de mest flirtevenlige juleaktiviteter er baseret på antallet af Crushes pr. bruger på udvalgte steder i København. Al statistik er helt anonym. Kortlægningen er baseret på statistik fra perioden 2017-12-18 til 2018-01-07.

Julehygge, nytårsfest og reunions. Julen er det perfekte tidspunkt, hvis singler vil stifte nye bekendtskaber. Men hvornår i juleferien er der størst mulighed for at finde en flirt? En ny kortlægning fra datingappen happn viser, at danske singler er mest aktive i appen nytårsdag. Juleaften og 1. juledag er der derimod mindst aktivitet.

I anledning af julens festligheder har datingapp’en happn kortlagt, hvornår det er bedst for singler at netdate i julen. Statistik fra foregående år viser, at nytårsdag er bedst for dem, der vil finde en flirt. Det er nemlig den dag, hvor der er størst aktivitet i app’en, efterfulgt af den første uge i januar. Derimod lader singlerne til at ville tilbringe juleaften og 1. juledag sammen med familien. Da er aktiviteten som lavest i løbet af ferien.

– Fra tidligere kortlægninger ved vi, at netdaterne ikke er specielt aktive juleaften og 1. juledag. Men selvom familie og venner står i fokus lige netop i juledagene, bliver mange mere åbne og sociale i forbindelse med ferier og helligdage. Derfor kan det være et godt tidspunkt at foreslå en date med en af dine eksisterende flirts, siger Eugénie Legendre, global kommunikationsansvarlig hos happn.

Juleaktiviteter med høj flirtfaktor

Happn har også undersøgt flirtfaktoren hos nogle klassiske juleaktiviteter i København. Julegaveindkøb i Amager Centret, gå på julemarked i Ravnsborggade og se juleudsmykningen i Tivoli er aktiviteter, der lokker flest singler. Her opstår der flest Crushes i juleferien.

Topliste: Her er de mest flirtevenlige juleaktiviteter

1. Julegaveindkøb i Amager Centret

2. Gå på julemarked i Ravnsborggade

3. Se på juleudsmykningen i Tivoli

4. Drikke gløgg i Hviids Vinstue

5. Gå på julemarked på Højbro Plads

 

Kilde: Happn

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og