[single_post_category_name]

Det perfekte Disney-bryllup

I sidste uge skrev vi om det perfekte Disney-frieri og nu er vi nået til det perfekte Disney-bryllup!

Parret Ty Junemann og Ashley Idema har nemlig haft et Disney-bryllup, der vil gøre enhver Disney-fan misundelig. Efter at være blevet forlovet ved siden af Toneroses Slot i Disneyland begyndte de at planlægge deres bryllup, som selvfølgelig skulle indeholde elementer af Disney.

Selvom de gerne ville gå den traditionelle vej med nogle af detaljerne, besluttede bruden at gøre brug af nogle af sine DIY-kræfter: Hun lavede unikke borddekorationer baseret på forskellige Disneyfilm til receptionen.

De smukke og eventyrlige dekorationer inkluderede Askepot, Den Lille Havfrue, Fortryllet og Skønheden og Udyret.

“Hovedbordet havde en lille miniatureversion af Toneroses Slot for at inkludere stedet, hvor Ty friede”, udtalte Dawn Browne, der var parrets bryllupsfotograf, til mediet CountryLiving.com.

Alle der har prøvet at planlægge et bryllup ved, at det ikke er nemt (tværtimod!), men at bruge ekstra tid på dekorationerne viste sig at være en god ide.

“Gæsterne elskede det og brugte lang tid på at gå rundt blandt bordene og beundre dekorationerne,” fortalte fotografen, “Det var virkelig en god måde at få gæsterne til at mingle på.”

Udover dekorationerne var bryllupskagen også en del af Disney-temaet, brudens søster havde nemlig dekoreret den med de stole, som var magen til dem, som Carl og Ellie sad i i filmen Up.

Fotos: Degrees North Images

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide