Jakob Olrik guider til det gode blowjob

Facts

‘Mer’ og bedre sex’

Af Jakob Olrik

– Køb bogen her –

Jakob Olrik er blevet kendt landet over som den charmerende og kække sexolog. Til foredrag og i medierne udbreder han sin mening og viden inden for alt der hører ind under sex og seksualitet. Jakob står bag bogen ‘Mer’ og bedre sex’. Her giver han konkret info, udførlige manualer og lettilgængelige tips om alt, hvad der vedrører sexteknikker, parforhold, følelser og forførelse. Vi har været så heldige at få lov til at bringe et uddrag fra bogen. Læs med, når Jakob Olrik guider til det gode blowjob…

LÆS OGSÅ: Sådan afkoder du mænds kropssprog

Der er næsten ikke noget værre end et hjælpeløst blowjob. Kvinder snakker og snakker; om veninder, tøj, sko og børneopdragelse. Men taler de seksuelle erfaringer? Tips og trick? Åbenbart ikke, når man stadig er udsat for det ene ubehjælpelige blowjob efter det andet. Det skal vi mænd så lære dem! Først og fremmest skal man naturligvis have lyst – både til at give og til at modtage. Hvis du som mand ikke bryder dig om det, er det sikkert, fordi du præcis har været sammen med kvinder, der ikke har mestret det – eller fordi du ikke kan lide at miste kontrollen i sexlegen. Vi vil se, hvad der sker. Vi vil se vores pik køre ud og ind ad kvindens mund. Det tænder os – det kan vi lide! Så hvis en kvinde gerne vil have seksuel kontrol over sin mand, så skal hun lære at give et ordentligt blowjob – både så hendes teknik fungerer, og så vi kan se, hvad der sker. Det tænder os helt vildt! Og heldigvis tænder det også rigtig mange kvinder – især når de er gode til det, og de kan se, hvor begejstrede vi bliver.

En mand, der har fået et godt blowjob, er en glad mand. Blowjob har altid været indsvøbt i myter. I 1976 anbefalede danske læger f.eks., at gravide kvinder ikke måtte sluge sæd, fordi man mente, det kunne forårsage en for tidlig fødsel. Eller hvad med myten om, at man kan blive blind, hvis man får sæd i øjnene! Ja, det svier selvfølgelig lidt, fordi sæd er meget saltholdigt, men i virkeligheden burde læger nærmest anbefale, at man sluger sæd, for det indeholder utrolig mange vitaminer og mineraler. Og et godt blowjob er fantastisk for manden – og for kvinden. Ikke alene kan hun give os en utrolig nydelse, men hun kan også kickstarte os, hvis hun gerne vil have sex, og vi måske ikke lige er i humør, og anakondaen mest ligner en lille regnorm!

Det er først og fremmest vigtigt, at kvinden forstår, at der er forskel på et blowjob og på oralsex. Det er skønt og dejligt at blive slikket og kysset på pik og nosser. Det er oralsex og man kan stimulere masser af steder på kroppen med slik og kys. Men det får vi ikke udløsning af. Så skal der friktion til. Så hvis hun skal give blowjob, skal den altså ind i munden. Gerne hårdt, som når vi har penetrationssex med hende. Blowjob er sex med kvindens mund! Dernæst skal hun forstå, at mænd i alt, hvad der handler om sex, gerne vil se, hvad der sker. Og sådan en lille hårtot, der stikker op over dynen, er altså slet, slet ikke det samme som at se sin kalorius køre ud og ind ad en kvindemund! Den tredje ting er så selve sutte- og slikketeknikkerne. Her skal der varieres og overraskes – på den rigtige måde. En af de bedste stillinger til blowjob er, at manden står op. Så sidder hun på knæ mellem hans ben – er hengiven, ja, næsten underdanig – og han føler sig ultra macho og kan samtidig have hænderne om hendes hoved og styre en del af blowjobbet. Hvis det er for voldsomt for hende – det skal jo endelig ikke blive en opkastningsøvelse for hende – så kan hun holde i hans hofter og i nogen grad kontrollere, hvor voldsomt det skal være. Ellers fungerer det også glimrende i en stol. Faktisk vil jeg fremhæve, at en af fordelene ved blowjob er, at man kan gøre det alle steder. Det kan være en hurtig frækkert i en frokostpause. Det kan være i bilen, mens man venter på færgen. I skoven. På svigermors toilet. Overalt! Men så sandelig også dobbeltsengen, så længe kvinden er opmærksom på, at hun er i en stilling, hvor manden kan følge med i, hvad der foregår.

LÆS OGSÅ: Jakob Olrik: Fremtidens porno er for kvinder

Blowjob er et glimrende forspil til sex, og det kan endda bruges til at sætte gang i manden, hvis kvinden er meget tændt, og han slet ikke er. Så tager hun blot hans afslappede, søde, lille regnorm, der ikke troede, den skulle have sex, og sluger den i sin varme kvindemund. Nu kan hun ganske enkelt suge den stor. Med hele penis i munden kan hun suge som en støvsuger, måske mens hun endda roterer lidt med sin tunge på pikhovedet. Hun kan også, når pikken stadig er lille, ganske blidt bide helt oppe ved pikroden, mens hun suger. Det er faktisk det eneste tidspunkt under et blowjob, hvor det ikke er forbudt at bruge tænderne. Men lige når hun med tænderne kan nå helt op til pikroden, kan hun skabe en slags penisring, og når hun samtidig suger, er det en helt naturlig penispumpe. På den måde skaber hun undertryk, så hun suger blod ind i regnormen, der snart vil vokse til en stålorm. Også selvom den måske ikke bliver helt stiv endnu, er det en dejlig fornemmelse for manden. Variationen af suget er, at hun gurgler munden rundt. Stadig med hele stålormen i munden ryster hun hovedet ivrigt, mens hun både pruster vådt og lader læberne vibrere. Meget gerne i kombination med suget. Nu er der næsten garanti for, at den er vokset til en god hugorm. Så kan hun gå i gang med det egentlige blowjob. Eller bare springe til det her punkt, hvis kalorius helt fra starten var begejstret som en anakonda.

Slikkepinden

Det er en af de mere orale teknikker. Kvinden skal her forestille sig, at hun har fået en af de kæmpestore slikkepinde fra Tivoli, der er alt for stor at have i munden på en gang. I stedet slikker hun alt sukkeret af den, hele vejen rundt. Specielt ved pikstrengen.

Bananen

Den siger næsten sig selv. Men et godt trick er, at kvinden forcerer sine læber ud over sine tænder. Med hænderne kan hun nu tage godt fat om skaftet på pikken. Hvis hendes tænder er helt skjult af hendes læber, vil hun blive helt overrasket over, hvor voldsomt og hurtigt hun nu kan gå til værks.

Skålen

En glimrende ekstrateknik, der er fantastisk, hvis manden ikke er omskåret (man kan måske også omskåret, men det har jeg i sagens natur ikke selv prøvet). Her laver hun Eiffeltårnet, der går ud på, at hun masserer pikken opad. Hele tiden op, op og aldrig tilbage. Hvis hun gør det rigtigt, vil hun til sidst få al forhuden så meget op på pikken, at den falder indover og dækker pikhovedet. Så samler hun forhuden og prikker med fingeren en lille skål ud i den overskydende hud. Her lægger hun en klat spyt, så skålen bliver en lille sø. Derefter kører hun med sin tunge rundt i søen, mens hun med den anden hånd tager godt fat om pikkens rod. Det er igen for at holde svaberen godt fyldt med blod, og det øger i høj grad mandens ophidselse. Det samme kan gøres ved, at hun med to fingre tager fat bag på pikken. Helt nede ved nosserne. Her vil hun mærke en meget stærk og kraftig blodåre. Hvis hun klemmer på hver side af den, kan hun også holde blodet fast i pikken, mens hun slikker sin lille skål. Med skålen kan hun i den grad pirre og drille manden. Helt fantastisk bliver det, hvis hun pludselig giver slip og tager hele pikken i munden i et dybt stød. Derefter kan hun igen lave ”Eiffeltårnet” og skabe en ny lille skål med spyt i, som hun så igen slikker, så længe hun vil ”drille” med det – og så to eller tre dybe stød. Hvis hun ikke før har fået dig til at stønne højt, mens I havde sex – så gør hun det nu! Du vil helt vildt gerne have meget mere friktion, men det her styrer hun – og du får det ikke, før hun vil!

Hvis I har aftalt, at du gerne må komme, mens hun laver et rigtigt blowjob, så er det vigtigt, at du har fortalt hende, at hun skal sluge. Hvis det er helt umuligt for hende, så må hun øve sig på at lade som om, og så spytte det ud, når hun tørrer sig om munden, uden at du ser det. Det er en så optimalt god afslutning på et blowjob, at kvinden sluger vores sæd – og som sagt: Det er fyldt med næring og sunde ting og er aldeles ufarligt.

LÆS OGSÅ: Det skal du skrive til ham efter første date

69’eren

Hvis du er den type mand, der ikke kan lide at være helt inaktiv, så er 69’eren en rigtig god måde at få blowjob på. Her skal I være opmærksomme på, at hvis hun ligger nederst, kan det blive meget voldsomt, når du støder ind i hendes mund. Og hun vil være helt forsvarsløs, da hendes hoved er låst af madras eller pude. Derfor vil jeg nok anbefale, at hun ligger øverst. Så kan hun styre blowjobbet, mens du kan presse dit underliv op mod hende efter behov og regulere akten med dit oralarbejde.

Så kan hun lære det!

Det her er ikke som sådan en ekstra teknik, men et lille trick, hvis din kvinde på noget tidspunkt har klaget over, at du var lidt vattet isengen. Absolut ikke noget, du skal gøre, første gang I er sammen. Tricket går ud på, at lige før du kommer, mens I har konventionel sex, og du er inde i hendes kusse, så trækker du dig ud og kravler hurtigt op overskrævs på hendes bryst. Så tager du fat i hendes hoved og fører pikken ind i hendes mund, hvor du så gør dig færdig. Jeg lover, at hun aldrig mere vil beskylde dig for at være vattet i sengen! Hvis det er for macho, så prøv alligevel at gøre det, mens I har samleje – men uden at du nødvendigvis kommer i hende. Bare som en variant af den konventionelle sex. Det er selvfølgelig en meget tydelig måde for manden at dominere på – men helt ærligt: Det skal der altså også være plads til en gang imellem! Blowjob er ikke oralsex – det er penetrationssex med kvindens mund. Sug en uinteresseret pik glad. Læberne ud over tænderne – og så hurtigt og voldsomt. Slug sæden!

LÆS OGSÅ: Jakob Olrik: Kvinde, nyd din krop – indefra!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er