Det skal du skrive til ham efter første date

Det er altid nemmere og mindre skræmmende at kommunikere over mobil med en sød fyr. Det der derimod kan virke skræmmende og grænseoverskridende, er når man skal kommunikere face to face. 

Specielt beskeden efter den første date kan være svær. Hvem skriver først? Hvad skal man skrive? Hvor meget skal man skrive? Det kan også hurtig blive misforstået, fordi det er svært at læse og fortolke følelserne over en besked.

LÆS OGSÅ: 9 ting mænd elsker ved at date høje kvinder

Hvis du synes, at kemien var der på første dag, og du gerne vil på date nummer 2, så kan du sagtens skrive lidt flirtende til ham eller tilbage. Hvis du derimod ikke ønsker en date nummer 2, men du heller ikke ønsker at blive ignoreret, kan du lade kontakten ebbe stille og roligt ud.

Vi giver dig her de 10 perfekte beskeder, som du kan sende efter en første-date (alt afhængig af hvordan daten er gået):

  1. Kom du godt hjem?
  2. Jeg tror begge, at vi kan blive enige om, at vi skal mødes igen?
  3. Jeg vil virkelig gerne se dig igen. Min tidsplan er ret stram de næste par uger, så kan du en eftermiddag i denne uge?
  4. Undskyld hvis jeg har virket fraværende. Jeg vil rigtig gerne se dig igen, hvis du også har lyst til at ses?
  5. Skal vi gøre det igen?
  6. Lad os se den nye film sammen?
  7. Jeg kan slet ikke sove efter sådan en dejlig dag.
  8. Hvordan skal vi lige overgå den date?
  9. Det var rigtig hyggeligt at bowle med dig i dag. Godt gået med alle de strikes! Jeg må lige øve mig, så jeg kan slå dig næste gang.
  10. Jeg griner stadig efter den sjove historie, du fortalte mig.

LÆS OGSÅ: 6 gode ting ved at være single

Kilde: thelist.com 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive