[single_post_category_name]

9 kendisforlovelser, der gik i vasken

En forlovelse leder ikke altid til “happily ever after” – og slet ikke i Hollywood. Vi har fundet frem til nogle af de skønne par, der nåede så langt som til ringen, men så heller ikke længere. Se med når vi viser 9 par, der “næsten” nåede hele vejen til alteret. 

LÆS OGSÅ: Se klippet: Jennifer Aniston og Brad Pitt får internettet til at gå amok

Julia Roberts aflyste sit bryllup med Kiefer Sutherland 3 dage, før de skulle stå foran præsten. Hun begrundede senere det med, at det Kiefer angiveligt havde haft en affære med en stripper, hvilket han efterfølgende har benægtet overfor pressen. På dagen, hvor Julia skulle have gået op ad kirkegulvet, tog hun istedet en tur til Irland med sin gode ven, Jason Patric.

Ben Affleck og Jennifer Lopez udskød deres bryllup dagen før, at vielsen skulle have fundet sted i 2003. Efter dette gik der ikke mange måneder, før parret gik fra hinanden. Efter sigende var Ben Affleck blevet spottet på en famøs stripklub få aftener, inden parret skulle sige ja til hinanden. Om det har være denne vilde nat, der ledte til enden på deres forhold, er der ingen, der ved.

Jude Law og Sienna Miller var forlovet, indtil Jude offentligt erkendte, at han havde haft en affære med parrets barnepige i 2005. På trods af utroskaben forsøgte parret at redde forholdet, men i 2006 måtte de kaste håndklædet i ringen. Sienna og Jude fandt i 2009 sammen igen, men kun for at slutte det igen to år senere.

Britney Spears er måske bedst kendt for sit ultrakorte ægteskab, men hun har da også været forlovet i en årrække. I 2013 dannede Britney Spears par med Jason Trawick, og da de havde været sammen i 4 år, forlovede de sig. Parret datede fra 2009, indtil de brød deres forlovelse i 2013. Britney har siden hen udtalt, at det langt fra var hendes værste break-up, så måske var udfaldet ikke det værste.

Gwyneth Paltrow og Brad Pitt brød deres forlovelse i 1997. Ifølge Gwyneth var det hendes beslutning, da hun ikke følte sig klar til ægteskab. Udover det havde de unge filmstjerner en masse internationale jobs, så tiden var ikke til at slå sig ned.

Ryan Gosling og Rachel McAdams mødte hinanden til indspilningen af den berømte film ‘The Notebook’ i 2005. De var sammen i 2 år, hvor en masse rygter om en eventuel forlovelse florerede. Rygterne blev kun forstærket, da Rachel blev set med en diamantring på den røde løber. Parret gik dog fra hinanden i 2007 og har nu hver især indledt nye forhold med andre Hollywoodstjerner.

Johnny Depp er lidt af en kvindebedårer. Han har mange smukke damer i arkivet, og én af dem var hans forlovede gennem 3 år, nemlig den smukke Winona Ryder. Her ses parret i 1990 kort før, de brød deres forlovelse. Efter sigende havde Johnny Depp fået Winonas navn tatoveret kort tid forinden, de brød med hinanden.

Katie Holmes og Chris Klein var forlovet fra 2003 til 2005. Han var kendt fra filmene ‘American Pie’ og hun fra ungdomsserien Dawson’s Creek. Ifølge Chris Klein skyldtes brudet, at de to unge stjerner begge stod over for nye karrieremuligheder, og perioden blev altså til transformationsperiode for dem begge, som de var nødt til at gå igennem hver for sig.

Længe før Kim Kardashian og Kanye West blev til “Kimye”, dannede Yeezus-stjernen par med modedesigner, Alexis Phifer. De to begyndte at date i 2002 og blev senere forlovet i 2006. Dette blev dog også året, hvor de to gik hver til sit. Trods parret aldrig har offentlig gjort grunden til bruddet, tyder meget på, at det havde noget at gøre med Kanye’s hurtigt voksende karriere.

LÆS OGSÅ: Hvordan kommer du videre efter en skilsmisse?

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide