Bryllup

Bliv ikke holdt for nar af en mand igen!

Kærlighed er hverken heldigt eller tilfældigt

Hvis du tidligere er blevet såret, kan det være svært at åbne op og tillade dig selv at blive sårbar endnu engang. Den eneste måde, hvorpå man kan finde kærligheden, er dog ved at have et åbent sind, men tro os! Vi forstår, hvad du har været igennem… Du er træt af at investere tid og energi i de forkerte mænd blot for at ende med at være frustreret og såret gang på gang. Du har lagt hårdt arbejde i at genfinde fred og en følelse af lykke i dit liv, og du tænker, at du ikke orker at lade nogen komme tæt nok på til at vedkommende kan lave om på det. Men alligevel… Du ønsker ikke at opgive KÆRLIGHED. Du ønsker at møde den rette mand – en mand, der får dig til at føle dig udfordret, inspireret og tilbedt. Men du er bange. Efter alt hvad du har været igennem, er du usikker på, hvordan du skal begå dig på single-markedet uden at stå såret tilbage eller spilde værdifuld tid.

Hvordan kan du “put yourself out there” og åbne op for en potential kæreste, men også beskytte dit hjerte og den fred, du har kæmpet for at skabe i dit liv? Svaret er: Åbenhed kombineret med grænser. Her er 9 ting, du kan gøre for at sikre, at det er ok at åbne op, når du søger kærligheden:

1. Undgå fyre, der tydeligvis har lavt selvværd.

Hvis han ikke elsker og værdsætter sig selv, er det tvivlsomt, at han kan elske dig og sætte pris på dig på en sund måde.

2. Sørg for at hans værdier i forhold til familie og relationer stemmer overens med dine egne.

Se nærmere på det liv han har skabt sig. Har han sunde og langvarige relationer til venner og familie? Har han sine finanser i orden, og kan han tage ansvar? Har han et godt forhold til en eventuel ekskæreste/ekskone og børn? Det er vigtigt, at hans liv kører nogenlunde på skinner, inden du lukker ham ind i dit.

3. Acceptér ikke dårlig opførsel.

Tænk over hvilken slags adfærd, der har såret dig i tidligere forhold og skriv det ned. Var din eks passiv-aggressiv, negativ, kritisk, dårlig til at kommunikere eller simpelthen kold i røven? Viser din nuværende flirt tegn på samme opførsel, skal du bede ham om at stoppe. Hvis han ikke kan (eller ikke vil), må du søge kærligheden andetsteds. Du fortjener at blive behandlet på allerbedste vis!

4. Vær opmærksom på hvad han gør (og ikke hvad han siger).

Hans handlinger afslører så meget mere om ham end hans ord. Tager han tid til dig, og sørger han for at holde forbindelsen, når I ikke er sammen? Holder han, hvad han lover? En kæreste, som er betænksom, omsorgsfuld, generøs, vedholdende og sød vil en dag kunne blive en ægtemand med samme kvaliteter.

5. Sørg for at han inkluderer dig i alle livets aspekter.

Med tiden bør han begynde at inkludere dig i flere og flere aspekter af sit liv – uden undtagelser. Han byder dig velkommen derhjemme såvel som på kontoret. Han inviterer dig med til arrangementer sammen med familie og venner. Han er stolt af at vise dig frem! Hvis han er lykkelig for at have dig i sit liv og inkluderer dig på alle måder i det, er han en “keeper”.

6. Vær helt sikker på at han er vild med dig.

Hvis en mand er vild med dig, vil han gøre dig til en prioritet. Han vil ønske at tilbringe tid sammen med dig, og han vil fortælle dig, hvad det er, han så godt kan lide ved dig. Du vil ikke være nødsaget til at spekulere på, hvad han føler for dig eller vente i spænding på, at han ringer. Bottom line er: Hvis han er vild med dig, er du ikke i tvivl. Og hvis han ikke er, skal du kigge videre, for der er én derude, der vil elske dig for lige præcis den, du er!

7. Stå ved dig selv.

Er der noget, der går dig på eller generer dig, så fortæl ham det. Hvis han blankt afviser det, du siger til ham eller bliver defensiv, er det et rødt flag! Brug din tid på en mand, som står ved sine fejltagelser og værdsætter, at du sætter ord på dine følelser (og gør det samme overfor ham).

8. Vent med at have sex (den rette skal nok vente).

Sex er skønt, men når du er seriøs omkring at finde “the one and only”, er det en god idé at vente. Venter I med lagengymnastikken, indtil I er i et forhold, får I mulighed for at skabe en følelsesmæssig intimitet først, hvilket er en god strategi. Er han oprigtigt interesseret i dig, vil han vente, indtil du er klar. Hvis han bekymrer sig mere om sex end om dig, vil han ikke respektere denne grænse.

9. Sørg for at du er glad og afslappet, når du er sammen med ham.

Føler du dig stresset, nervøs eller er nødt til at gå på æggeskaller, når I ses, er der noget galt. Stol på din mavefornemmelse og føl efter, hvordan du har det. Er der flere af de dårlige dage end af de gode, er det sandsynligvis tid til at komme videre. Når du befinder dig i det rette forhold, vil du med garanti føle dig godt tilpas og nyde den berusende følelse af at være forelsket.

Ved at sætte tydelige grænser, vil du vide, hvornår du kan tillade dig at åbne dit hjerte, og når du først springer i med begge ben, vil kærligheden opstå. Det er der, magien vil begynde!

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer

 1. Hej Christiane.
  Tak for 9 gode råd. Er 32 og kærligheden er det jeg ønsker mig allermest i denne verden! Og alligevel har jeg brændt mig, 3 gange på den groveste måde. 1 gang, fandt jeg fyren sammen med en anden, til trods for han 2 dage før sagde han ville mig. Det varerede i 3 måneder. 2 gang havde fyren Efter 3 1/2 måned brug for en pause på 20 dage og han orkede ikke at tage stilling til noget. 3 gang er så nu, hvor jeg følte jeg var påpasselig og stadig mig. Og havde spurgt undervejs hvor vi var. Han tager ud i 2. 1/2 måned og sejler og vi snakker dagligt. Jeg spørger slut juni om vi stadig skal ses efter turen. Svaret er ja. Jeg er glad! 2 uger efter vender han på en tallerken. Kommer med 5 beskeder om at han ikke er klar til et nyt forhold, til trods for at vi har set hinanden i 6 måneder og mere. I et måned har jeg været rar og betænksom overfor ham, og venter på at hører om han stadig vil ses. Mine beskeder har fortalt ham hvor glad jeg har været for ham og opmuntrede ham, pga. Hans mange forvirrede tanker om sig selv. Han siger tak og er glad, og vil svare når han har tid. Det sker ikke og jeg føler mig endnu mere trådt på. For helvede og mange andre bandeord, flyver som en orkan i mig. Afmagt og tomhed og følelsen af at være alene igen igen ift. Min alder. Hvad fanden sker der for det samfund af mænd vi har? Hvorfor indleder man noget med en, der fortæller åbent hvad man vil, for så at pisse så meget på en som hele Danmarks befolkning gør på en dag! Jeg forstår intet? Og det kan ikke passe det er mig der er noget galt med? Jeg har været åben, sød, hjælpsom og large på alle fronter. Men hvad sker der for at, man gentager sig selv? Jeg er et stort spørgsmålstegn og ønsker mest bare at gi op! Men jeg er ikke en der gir op. Jeg kæmper. Men hvordan fanden finder man så kærligheden? I Dont know.. jeg ved vi er mange. Og hold kæft hvor vil det bare være fedt, hvis kærligheden bare var ligeså nem at få, som fantaen nede i Føtex..
  Men tak for råd, de hjalp sgu! Big time, også lige i dette forhold her hvor jeg kan se, at det er på tide at gå fra!
  Kh en kvinde der bare ønsker kærligheden!!

  1. Hej Sandie
   Vi er glade for at du føler vores 9 råd er behjælpelige. Det lyder også til du har været i nogle rigtig ærgerlige situationer – det gør stort indtryk at læse. Det lyder også til at du har fortjent at lykken og kærligheden snart tilsmiler dig, uden al besvær og utilregnelighed som du har oplevet hidtil.
   Stort knus og ønsket om alt det bedste i fremtiden fra os her hos Team Chri Chri