[single_post_category_name]

Her er din soulmate ifølge dit stjernetegn

Har du allerede fundet din soulmate eller er du stadig på jagt efter den eneste ene? Så lad stjernerne hjælpe dig lidt på vej. Her får du svar på, hvilket stjernetegn, du skal gå efter, når du jagter kærligheden.

LÆS OGSÅ: Dit horoskop: Januar

Vædder: Skorpion

Der er mange stjernetegn, som passer med Vædderen, og det er selvom de kan være egoistiske, så er de bløde som ethvert vandtegn, hvis ikke mere. Du skal være den første til alt, så naturligvis vil du også være den første, der bliver forelsket. Det er ikke alle, der vil møde deres livs eneste ene, men når det kommer til Vædderen og Skorpionen, så er I i mål.

Tyr: Vægt

Som et praktisk jordtegn er der ingen, som kan løfte dig i samme grad som en Vægt. Et andet ild- eller lufttegn kan måske give dig en masse sjov, men du er ikke nødvendigvis på jagt efter ’sjov’, men en dybere relation. Jeres karma passer perfekt sammen. En sjæl splittet i to – der vil være masser af snak om kunst, kultur, bøger og film. Du vil ikke engang lægge mærke til, når tjeneren kommer med regningen. En god idé til en date er en tur i planetariet, eller at blive hjemme og se sort-hvid film sammen. I to er dybere end en dum kommerciel getaway alligevel.

Tvilling: Skytte

Man siger, at modsætninger tiltrækkes af hinanden. Men det er ikke tilfældet for tvillingen. Der er gang i dig og du er hurtig i munden, og har ikke brug for et jord- eller vandtegn til at få dig ned på jorden. Hvad du derimod har brug for er én, som er skarp og hurtig nok til at følge med i dine jokes. Og i dit tilfælde er det en Skytte. Når en Tvilling og en Skytte er sammen, er det knap så meget eksplosion af ild og luft, og mere samarbejde mellem de to. Som sagt, kan de to ikke eksistere uden hinanden. En Skytte er sjov og eventyrlysten, noget der ikke vil kede dig i længden, og det har du brug for, for der skal ikke meget til, før du keder dig.

Krebs: Jomfru

Som Krebs er du intuitiv og sentimental og en af de mest sensitive tegn. Du har fået knust dit hjerte før, og du har ikke travlt med at give det væk til nogen igen. Det betyder, at du har brug for nogen, som kan give dig tryghed. Det bedste tegn til at gøre dette er Jomfruen. Jomfruer er opmærksomme på hver enkelt detalje, og selvom de måske ikke er så synske, som du er, så læser de energier på en måde, som ingen andre tegn kan. De vil vide, når du har brug for at være alene og når du har brug for nærhed.

Løve: Vandmand

Drevet af ønsket om at blive elsket, bruger Løven al sin energi på at lade som om, at dette ikke er tilfældet. Du elsker at se ud til at være selvstændig, og virke ligeglad, men indadtil er du ved at sprænge. Du er bare god til at skjule det. Dette er grunden til, at en social og selvstændig Vandmand vil give dig alt det, du ønsker. Du har brug for en, som du kan indvie i alle dine vilde tanker, men også en, som vil forstå, at du har ting, du er nødt til at klare alene. Prøv noget nyt, for i er begge kendt for at skubbe til grænsen.

Jomfru: Krebs

Jomfruen er et af de mest forsigtige tegn, og ville aldrig kaste sig hovedkulds ind i et nyt forhold uden at tænke det igennem først. Du ved, at kærlighed kan være distraherende, og følelserne, der følger med, kan bekymre dig. Derfor er Krebsen en perfekt partner for dig. De er følsomme og sentimentale, men også forsigtige og vil tage dine forbehold seriøst. De er mere synske end andre tegn, så de ved, når de skal presse på, og hvornår de ikke skal.  Begge tegn er meget excentriske, og vil ikke tilbringe en date samme sted, som alle andre. Prøv i stedet en ny cool bar eller en low key-koncert.

Vægten: Tyr

Der er ikke noget tegn, der hader at være alene som dig, Vægt. Det betyder ikke bare, at panikken over Valentins Dag er tung – den er også very real. Du er social og komfortabel med at dele dine mest intime tanker med folk, hvilket betyder at du har brug for én, som du kan dele disse tanker med. For dig betyder det en Tyr. De er jordbundne, troværdige (noget, der betyder meget for dig) og smutter ikke, så snart den sidste tår vin er drukket. Bare sørg for at gøre noget kreativt sammen. I er nogle af de mest intelligente tegn, så snakken vil ikke dø ud.

Skorpion: Vædder

Selvom du er et følsomt vandtegn, så er du et af de mest passionerede og seksuelle stjernetegn. Fordi Skorpioner er tiltrukket af stort set alle, kan du frit vælge på alle hylder, men når det kommer til dybere relationer, er Jomfru og Krebs bare ikke nok. Du er den jaloux type, hvilket betyder, at du har brug for stabilitet og der er ikke noget tegn, der kan stabilisere dig som en Vædder. For I er som sagt hinandens soulmates.

Skytte: Tvilling

Det mest unikke ved en Skytte er, at du er et af de eneste tegn, som konstant hungrer efter det næste. Når det kommer til litteratur og kunst, er dette godt. Men når det kommer til kærlighed er det lidt mere besværligt. Det betyder ikke, at det er umuligt, men at du har brug for den rigtige. For dig er den rigtige Tvilling. Ild og vand vil dyrke hinanden, og aldrig stoppe med at vokse og lære.

Stenbuk: Fisk

Som en fremragende lytter har du brug for en, der er snakkesalig nok til at holde dig opmærksom og engageret. Det bedste ved Stenbukken er, at du kan holde på enhver hemmelighed, men det betyder også, at du ofte har svært ved at finde de rigtige ord. Du bruger så meget tid i dit hoved på at tænke i stedet for at løbe med sladder.

På grund af dette har du brug for et tegn, som er drømmende og følsom nok til at dele det med dig. Som et af de mest ekspressive tegn, er Fisk all talk, men uden at sladre. De vil respektere din evne til at lytte og holde hemmeligheder tæt til kroppen. Men de vil samtidig ikke holde sig tilbage.

Vandmand: Løve

Så nåede vi til den sarkastiske meme dronning. Du har ærmet fuld af jokes, og du har brug for én, som er villig til at lytte og grine pinligt højt til dem alle sammen. Klart, du er vild med kærlighed og følelser og alt det der, men du synes også, at det er lidt outdated. Kan man ikke bare nyde hinandens selskab til en start? Vittig og hurtig har du brug for et ildtegn, som kan følge med i dit tempo, og her er Løven den perfekte til jobbet. Ingen af jer gider at sidde og snakke om arbejde eller vejret for den sags skyld. Du vil direkte til det sjove – som hvad skræmmer dem allermest, hvem vil de helst være?

Fisk: Stenbuk

Som et mystisk og sensuelt tegn, har du brug for en, der kan holde på alle de hemmeligheder, som du konstant går og brænder inde med. Fordi du er mere intuitiv og følsom end andre tegn, har det meget at sige, men stoler ikke altid nok på folk til at åbne op. Derfor har du brug for en Stenbuk. De vil ikke dømme dig for dine tidligere forhold og ønsker om fremtiden. De vil lytte og give dig lov til at tale om disse følelser for første gang.

LÆS OGSÅ: Kærlighed er hverken heldigt eller tilfældigt

Kilde: babe.net

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide