[single_post_category_name]

Disse stjernetegn er de mest populære at date

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan dit kommende dating-år kommer til at se ud? Så kan det være vigtigt at have tjek på, hvad der står skrevet i stjernerne. En kortlægning fra datingappen Happn viser nemlig, at der er store forskelle på, hvordan de forskellige stjernetegn netdater. De mest populære singler er dem, der er født i Tyrens tegn, mens løver er de mest sociale.

LÆS OGSÅ: Dit stjernetegn afslører, hvilken type mor du er

Astrologi er i tusindvis af år blevet brugt til at forudsige lykke og kærlighed. Det er et omdebatteret emne, men uanset om man tror på horoskoper eller ej, så er der spændende indsigter hente. Happn har ved at analysere aktiviteten i appen, fundet store forskelle på forskellige stjernetegns adfærd og succes, når de netdater. De mest populære er dem, der er født i Tyrens tegn – efterfulgt af Krebsen. De får nemlig flest like-markeringer. Løver er mest generøse med at sende meddelelser og med at like andres profiler. Og det er noget, der viser sig at give resultat. De ligger nemlig på en femteplads over de mest populære profiler.

– Vi kan se tydelige forskelle mellem forskellige stjernetegn, hvor en del er modigere end andre med hensyn til at vise deres påskønnelse i appen ved at sende hilsener og meddelelser. Uanset hvor overtroisk du er, så skader det ikke at kaste et blik på, hvordan dit stjernetegn påvirker din netdating og tænke på, at et første skridt kan være starten på noget fantastisk, siger Claire Certain, pressetalsmand hos Happn.

De mest populære stjernetegn (flest modtagne like-markeringer):

1. Tyren
2. Krebsen
3. Jomfruen
4. Tvillingerne
5. Løven

De mest generøse stjernetegn (flest sendte like-markeringer):

1. Løven
2. Tyren
3. Krebsen
4. Vædderen
5. Tvillingerne

De mest snakkesalige stjernetegn (flest sendte meddelelser):

1. Løven
2. Tyren
3. Tvillingerne
4. Krebsen
5. Fiskene

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide