Bryllup

Valentinsdag: Det skal du lave med din kæreste

Valentinsdag: det skal du lave med din kæreste

Valentinsdag er lige om hjørnet, og nogle kan derfor være på bar bund med ting at foretage sig. Vi er blevet enige om her på redaktionen, at enten fejrer man valentinsdag, eller også gør man ikke. Men uanset hvad, er det bare endnu en grund til at nyde hinandens selskab og fejre kærligheden på!

LÆS OGSÅ: 23 tegn på at du har fundet din eneste ene

Tag kæresten i hånden, læs med her og planlæg allerede nu, hvad I skal lave sammen. <3

Den klassiske
Pt. er det selvfølgelig ikke muligt at lave helt klassiske date-aktiviteter som biograf og middag på restaurant. Men hvem siger, man ikke kan gøre det hele hjemmefra? Indret din egen hjemmebiograf med masser af puder og tæpper, sørg for masser af popcorn og snacks, før I ved af det, så har I glemt, at I “bare” er derhjemme – og så har I endda mulighed for at putte ekstra meget under filmen – kæmpe bonus!

Lav mad sammen

Få en god og hyggelig date ud af at være derhjemme sammen. Læg jeres telefoner fra jer, sluk fjernsynet og nyd, at det bare er jer. Skænk et glas vin op og sæt gang i snakken, alt imens I laver lækker hjemmelavet mad.

Den billige
Hvis pengene ikke rækker så langt, så kan I pakke jer godt ind og tage hinanden i hånden og gå en tur sammen. I kan også sammen male et stort maleri og hvis det er blevet godt, kan I eventuelt hænge det op i stuen som et minde. Se gamle billeder igennem og lav en mindebog som I kan sidde og grine af sammen.

Den sjove og romantiske
Tag på roadtrip sammen! Pak bilen med drikkevarer, tæppe og snacks (og evt. en kælk, hvis I er rigtig eventyrlystne), som I kan hygge med. Destinationen er ligegyldig, I skal blot køre derhen, hvor ’’bilen’’ tager jer hen. Skru op for musikken og nyd hinandens selskab!

Hotelophold
Selvom landet stort set er lukket helt ned, så er der stadig flere hoteller, der holder åbent under corona-venlige forhold. Så har I brug for andre rammer omkring jer, så book et lækkert hotelværelse, pak stearinlys, champagne og lidt lækker chokolade, og sørg for at maden bliver bragt til døren.

Candle Light Dinner

Det kan godt være, man ikke kan komme på restaurant for tiden, men så må restauranten jo bare komme til jer. Er du en ørn i et køkken, så overrask din partner med en lækker treretters menu, og dæk bordet efter alle kunstens regler. Er du mere til at andre sørger for maden, så har et hav af restauranter gjort det muligt at bestille gourmet-takeaway, så I kan få restaurantstemningen hjem i jeres egen spisestue.

Den frække
Placér din kæreste på en stol midt i stuen og giv ham bind for øjnene. Hav dit frækkeste undertøj på, og hvis du er ekstra sej, så overrask ham med en lap dance, iført stilletter selvfølgelig, så er aftenen vist reddet 😉 Vil du virkelig give ham en på opleveren kan du købe noget frækt legetøj, som I kan eksperimentere med sammen.

God valentinsdag! <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *