[single_post_category_name]

6 gode ting ved at være single

Nogle gange er det knap så sjovt, at være single, men ofte er der ret mange gode ting, ved ikke at have en kæreste. Derfor har vi samlet seks ting, som vi singler her på redaktionen er ret tilfredse med ved at være single – mon du er enig?

Alenetid med Netflix
Findes der noget bedre end at slappe af på sofaen med sin yndlingsserie? Det tror vi næppe. Når man er single, bestemmer man helt selv, hvad flimmerkassen skal byde på, og du kan altså se alle de chick flicks, du drømmer om.

Du kan tillade dig at være egoistisk
Du kan køre dit helt eget show, for du har nemlig ingen at skulle tage hensyn til. Du kan bruge alle pengene på dig selv, og så bestemmer du desuden alt fra hvad du skal have til aftensmad, til hvordan din lejlighed skal se ud.

Du kan spise alle måltider i sengen, hvis du lyster
Apropos mad – så kan du spise alle dine måltider i sengen uden at nogen dømmer dig. Så er spørgsmålet bare, om du drømmer om is eller pizza til aftensmad?

Der er et mindre følelsesmæssigt pres
Når man er single, har man ingen at skændes med og ingen at blive irriteret på. Der er altså ingen mænd i huset, som glemmer at gå ned med skraldet eller som har glemt at slå brættet ned.

Dating apps er altså meget sjove!
Okay, det er måske ikke altid lige sjovt at swipe igennem Tinder hver evig eneste dag uden at finde et match. Men de dage hvor der er flotte fyre på app’en, så er det da meget sjovt at flirte lidt.

Du har masser af plads
Du har masser af plads, og du skal ikke dele den med nogen. Det betyder altså, at du kan shoppe løs uden at skulle tænke på skabspladsen. Go for it!

Kilde: Thelist.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide