[single_post_category_name]

5 ting din kæreste ikke tør bede dig om

Det er ikke altid at de kære mænd er så nemme at gennemskue, og slet ikke når de ikke siger det som de faktisk gerne vil have. Vi har derfor lavet en liste over 5 ting, som vi er sikre på at din kæreste gerne vil have at du gør, men ikke tør bede dig om.

1. Komplimenter

Ingen mand vil nogensinde indrømme at han kan lide det, når du komplimentere ham, fordi det er en underlig ting at bede om, og heller ikke særlig “mandigt”. Men bare fordi han ikke beder om det, betyder det ikke, at han ikke elsker det. Mænd føler sig også usikre på deres fysiske udseende, og de får ikke nær så meget ros som vi gør. Tænk over det, når en fyr lægger et billede op på Facebook eller går ud med sine venner, har han ikke en loyal skare af cheerleaders til at kommentere på, hvor godt han ser ud. Så når det kommer til hans fysiske udseende, er du i virkeligheden hans eneste kilde til komplimenter! Fortæl ham, du synes, ​​at hans skjorte er sexet på ham, at du synes han er sej når han giver den gas i fitness centret eller at hans hår ser sexet skubbet tilbage … du får point!

 

2. Når du beder om hans råd

Du ved, hvor fantastisk det føles, når din mand forguder dig. Han får den samme følelse, når du beder om hans råd. Mænd har et overvældende behov for at føle sig nyttige. Dette gælder i alle områder af livet og især i kæresterelationer. Han vil gerne føle, at han at kan tilføje til dit liv noget på en meningsfuld måde. Mænd er generelt meget løsningsorienteret og trives, når der er noget, der skal løses. Det er derfor en mand vil typisk forsøge at løse dine problemer, når du taler med ham om noget, der er frustrerer dig. Det kan være svært for kvinder, fordi vi ofte ikke vil have løsninger men følelsesmæssig støtte frem for en løsning! Prøv ikke at blive vred på ham, men venligt fortæl ham, at du sætter pris på hans råd, men lige nu er du bare vil hans følelsesmæssige støtte du gerne vil have


3. Når du viser ham du tænder ham

Du behøver ikke altid vente på din kæreste indleder fysiskkontakt. Mænd elsker at føle de er uimodståelige. Vis ham du er tændt af ham og “ikke kan få nok”- flirt med ham, forfør ham, indled fysisk intimitet. Det er et stort turn-on for en mand er at se, hvor tændt hans kvinde er af ham!

 

4. Når du fortæller ham, hvad du ønsker på en måde, der styrker hans selvtillid

Mænd vil gerne gøre deres kvinder glade; det er faktisk en af ​​de største drivkræfter for en mand i et forhold. Hvis en mand ikke føler ​​han kan gøre sin partner glad, vil han højst sandsynligt ikke fortsætte forholdet med hende særlig længe. Mænd kan godt lide at høre, når du fortæller dem, hvordan de kan gøre dig glad, så længe det gøres på den rigtige måde. Den rigtige måde omfatter ikke lange forelæsninger, skyldfølelse eller dårlig samvittighed. Det indebærer kærligt at fortælle ham, hvad du kan lide og hvad du vil, på en måde, der inddrager ham og styrker hans selvtillid. Sætninger som, “Jeg elsker det, når du …” i stedet for “Hvorfor gør du aldrig…” er et godt sted at starte.


5. Støtte

En af de vigtigste følelser for en mand i et forhold er følelsen af hans kvindes opbakning. At han har en kvinde i sit hjørne, en person, der tror på ham, uanset hvad, og ser ham for den mand, han er og den fantastiske mand, han kunne være. Det er vigtigt for ham at vide, at du vil være der for ham, selv om han fejler, da fiasko er det sværeste for mænd at beskæftige sig med. De fleste kvinder er ikke klar over den enorme indflydelse vores godkendelse har på mænd; i virkeligheden, vil jeg sige din fyr er hungrende efter din godkendelse af det han gør. Når du er stolt af ham, er det en kæmpe drivkraft. Omvendt, når du er skuffet over ham, er det ødelæggende for ham, så tænk altid i den konstruktive bane når du giver kritik. Det gælder begge veje i et forhold.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide