10 idéer til en skøn og romantisk date

Det er aldrig for sent at planlægge en helt fantastisk, romantisk og anderledes date-night for dig og din udkårne. Vi har alle sammen brug for at komme væk fra dagligdagens trummerum, og nogle gange kan det være sparsomt med idéer til at holde gang i kærligheden, når livets mange gøremål skal koordineres. Derfor har vi samlet en liste over romantiske idéer til en skøn date.

LÆS OGSÅ: Vigtigt at vide om datingens faser

Book en tur i en luftballon
Ballonflyvning er en unik oplevelse. Der er noget ved at se byen lidt fra oven. Stilheden og fornemmelsen af at være tæt på naturen. Man kan både komme på ture om dagen og i aftentimerne, hvor lyset er ekstra romantisk. Virkelig en god mulighed for at holde i hånd og være tæt på hinanden.

Brug en aften på at lave desserter
Hvorfor ikke prøve noget andet, og dedikere tiden med den eneste ene til chokolade og nydelse? Hvem elsker ikke desserter? Så hvad er bedre, end at nyde hinandens selskab, og samtidig bage lækre desserter som man kan smage undervejs, eller spise bagefter i stearinlysenes skær. Chokolade indeholder endda en forløber til glædeshormonet serotonin samt Phenylethylamine, som rammer hjernes nydelsescentre (det samme stof topper, når du får en orgasme). Netop derfor kan det virke ophidsende og behageligt, når du spiser et stykke chokolade. God fornøjelse!

Nyd solen på stranden eller i en park
Det behøver ikke være så kompliceret. Pak en picnickurv og nogle tæpper hvis vejret er godt.
Smid jer ned og nyd solen og hinanden. Slap af,  læs en bog, få snakket lidt om løst og fast – og bare slap af. Der er noget romantisk i bare at være tilstede i hinandens selskab og holde i hånd.

Dinner cruise
Se byen fra vandsiden med en rundfart og noget lækkert mad. Prøv en utraditionel kærestemiddag samtidig med at I oplever byen.  Der er noget romantisk ved at være på vandet med en god flaske vin og lidt lækkert mad. Kig hinanden dybt i øjnene og nyd udsigten.

Book en dansetime
Det kan være en både sjov og romantisk oplevelse at komme tæt på hinanden i dansens univers. Overgiv jer til musikken og nyd nærheden og bevægelsen, samtidig med at I får prøvet jeres samarbejde af under nye forudsætninger. Og går det helt galt, så får I jer et godt grin. Musik og dans siges at gøre noget godt for vores krop og hjerne, og det skaber glæde, samtidig med at man få rørt sig og har kropskontakt. Måske en god start på en romantisk aften?

Book et hotel med udsigt
Hvad udsigten skal være er op til jer selv, men det skal være noget I nyder at se på!. Måske er I fan af udsigt til skov eller vand? Det handler om at tage væk fra vante rammer og gøre noget andet. Nyde hinandens selskab uden at have daglige gøremål og huslige pligter hængende over hovedet. Så kan man virkelig bare være sammen og slappe af.

Tag en aften på museet
Flere museer holder åbent nogle aftener om året, hvor man har mulighed for at få museumsoplevelsen i en lidt anden form. Gør noget anderledes og kulturelt, og hyg jer sammen, samtidig med at I oplever noget. Man kan jo altid vælge at kombinere det med god vin og lækkert mad, så flere sanser kommer i spil i løbet af daten.

Se på stjerner
Det behøver ikke altid at være så planlagt og kosteligt at gøre noget romatisk sammen med sin partner. Har I en have, en altan eller måske en gård til opgangen, så anret jer der når mørket falder på. Husk tæpper og evt. lanterner til at skabe en stemning. Kig op på stjernerne og få snakket lidt. Hold i hånd og vær tilstede i nuet.

Se en film i drive-in bio
I god gammeldags 60er stil, så kan I køre en tur i drive-in bio. Det er super hyggeligt og en meget privat måde at gå i biografen på, da man ikke har sidemanden helt så tæt på. Det giver også mulighed for at medbringe take-away, slik eller måske endda dyner så man rigtig kan slappe af og nyde filmen.

Book en parmassage
En skøn måde at tilbringe tid sammen på, kan også være at booke en parmassage.  I en fortravlet hverdag kan det være svært at få slappet af og få renset sindet. Ved en parmassage er der fokus på afslapning og forkælelse. Om ikke andet kan det også være en god start på en date-night så man lige få rystet hverdagens stress af sig.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være