10 bud på bryllupsgaven

Indeholder reklamelinks

Står den store dag for døren? Har du også tusinde ting at lave og stadig en ønskeliste, der ligger og stirrer på dig? Når den store dag står for døren, skal der udover alle de mange to-do ting på listen også laves en ønskeliste til bryllupsgaven. Hvad skal man så lige skrive på den? Der er heldigvis flere måder at lave sig en ønskeliste på, fortvivl ej!

Når man skal lave en ønskeliste, kan man vælge at inddele ønskerne i kategorier, efter pris, butikker osv. Dog er det altid en god huskeregel at sørge for, at der er rigeligt med ønsker i flere prislejer.

Ligeledes når du gælder om uddelingen af ønskelisten.. Skal man så vedlægge den invitationen? Eller kan man oprette ønskelister i de forskellige forretninger? Det er faktisk sådan, at der findes sider online, hvor man kan oprette en ønskeliste som automatisk registrer når en gæst har købt en gave, således at andre ikke køber præcis det sammen – men stadig uden at man se kan se hvad. Visse butikker kører også med konceptet med at kunne oprette en ønskeliste lige præcis i deres butik. Butikker som fx. Royal Copenhagen, Illum, Inspiration og Bahne.

LÆS OGSÅ: Kom i form til dit bryllup

Når det så er sagt, skal man jo også have nogle ideer til, hvad bryllupsgaven skal bestå af. Nogle har det meste, andre mangler flere ting. Nedenfor har vi samlet de ultimative gaver til dig i både nytte og pynt, så du kan fylde ønskelisten lidt mere ud 😉

1. Sengetøj fra Juna, Køb her

 

2. Kop fra Royal Copenhagen, Køb her

4. Hoptimist i træ fra Hoptimist, Køb her

5. Vase fra Kähler, Køb her

6. Espresso maskine med indbygget kaffekværn, Køb her 

7. Abe fra Kay Bojesen, Køb her

8. Sangfugl fra Kay Bojesen, Køb her 

9. Håndklæder fra Ferm Living, Køb her 

10. Bestik fra RAW, Køb her 

Forkælelsespakke fra ChriChri-Shoppen, Køb her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være