Mandehjørnet: Kristoffer Lauridsen

De kære mænd: Vi elsker dem, vi kæmper med dem, vi kan ikke blive kloge på dem, men måske vigtigst af alt, vi kan ikke leve uden dem. Tit og ofte er mændene altså bare det ekstra krydderi, det gør tilværelsen lidt mere lækker – og det skal de hyldes for. Derfor har vi spurgt en række dejlig danske mænd om alt mellem himmel og jord. I dette interview udfritter ChriChri den dygtige og drøn-charmerende ishockeyspiller, Kristoffer Lauridsen.

LÆS OGSÅ: Mandehjørnet: Zarko Ahlmann Pavlov

Q

Hvilket stel har du derhjemme – og hvorfor?

A

Stellet er fra Herning og er årgang ’94. 

Q

Hvad er din signaturret?

A

Jeg ved ikke om det er min signaturret, men jeg elsker at grille. Allerhelst en rigtig god bøf.

Q

Hvem hang dit tv op?

A

Faktisk var det en af mine sponsorer, som kom forbi og hængte mit tv op, da jeg skulle på plads i min lejlighed i Frederikshavn. Super service…

Q

Har du nogensinde haft makeup på?

A

Nej, det er ikke noget vi bruger så meget i ishockey 🙂 Men jeg har engang dækket en bums. Det tæller måske som makeup?!

Q

Giver du drikkepenge?

A

Herhjemme giver jeg kun drikkepenge, hvis jeg synes at servicen er ekstraordinær god. I udlandet er det mere normalt at tippe uanset hvad – og faktisk oplever jeg ofte, at servicen er bedre her. Måske netop fordi drikkepenge er en vigtig del af deres løn…  

Q

Hvornår splitter du regningen?

A

Når jeg spiser med drengene. Vi gør det ofte på den måde, at vi alle putter vores kreditkort i en hat og det kort, som tjeneren trækker betaler for hele holdet. Når det er ens eget kort, der bliver trukket går aftenen pludselig hen og bliver en hel del dyrere end normalt.

Q

Hvad er den bedste gave, du nogensinde har givet?

A

Jeg kan godt lide at give og få gode oplevelser. Fx da min eks-kæreste kom hjem fra jordomrejse bookede jeg en suite på hotel i København for at byde hende velkommen hjem.

Q

Hvor lang tid bruger du på dit hår?

A

Ingen tid. Eller maks den tid det tager at køre en hånd igennem håret. 

Q

Prøver du tøjet, når du shopper? Eller køber du det bare med hjem?

A

Jeg prøver det når jeg kan komme til det. Jeg shopper en del online og der er det jo ikke en mulighed. Ellers kan jeg godt lide at shoppe, når jeg er ude at rejse. Efter jeg er flyttet til Frederikshavn for at spille ishockey har jeg været i Göteborg et par gange med nogle drenge fra holdet. Det er en hyggelig by med god shopping. 

Q

Hvor meget træner du?

A

Som professionel ishockeyspiller træner jeg stort set hver dag – det har jeg gjort siden jeg var 6-7 år gammel. Derudover har vi kamp 2-3 gange om ugen. 

Q

Kan du bedst lide at træne om sommeren eller vinteren? Hvorfor?

A

Vinter helt klart. Vi træner ikke på is om sommeren og derfor er det primært fysisk træning i sommermånederne. Løb, cykling og styrketræning er ikke min favorit og det bliver hurtigt kedeligt. Men det er en del af gamet, så det tager jeg med. 

Q

Hvad vil vi oftest se dig iført?

A

Jeans og hættetrøje – min stil er ret casual.

Q

Hvordan vil du beskrive den perfekte dag?

A

En rigtig god dag starter med formiddagstræning med holdet efterfulgt af en god frokost med drengene. Senere ville jeg hente min niece på 9 måneder fra dagpleje og bruge eftermiddagen med hende. Eftersom hun bor i Herning og jeg i Frederikshavn sker det desværre ikke hver dag. Aftenen vil jeg bruge med venner, god mad, rødvin og måske en bytur, hvis kampprogrammet tillader det.

LÆS OGSÅ: Mandehjørnet: Mikkel Kryger

Q

Hvilken modetrend ville du aldrig følge?

A

Jeg prøver at være meget tro overfor mig selv og min afslappede stil. Jeg kan godt lide god kvalitet og mærkevarer, men kommer aldrig til at skeje helt ud for at følge en modetrend.

Q

Hvor ser du dig selv om 10 år?

A

Jeg håber selvfølgelig, at jeg fortsat spiller hockey på topplan – og meget gerne i udlandet. På den lidt kortere bane drømmer jeg om at komme til at spille VM i ishockey på hjemmebane i 2018. Det er den største sportsbegivenhed på dansk jord nogensinde. Det ville være en kæmpe oplevelse at få lov at spille mod store nationer som USA eller Rusland på egen is.  

Q

Hvis du var en rockstjerne, hvem var du så?

A

Axl Rose – han er old school på den fede måde. Og så er jeg vild med hans attitude, som jeg synes er kunstnerisk og rock’ roll på samme tid.

Q

Afslut sætningen: ”jeg kan ikke leve uden…”

A

Min familie.

Q

Afslut sætningen: ”Alting smager bedre med…”

A

Rødvin. 

Q

Hvad er du virkelig dårlig til?

A

At danse – jeg danser af samme grund sjældent og kun hvis jeg er fuld.

Q

Hvad er du virkelig god til?

A

Jeg er næsten nødt til at sige ishockey eftersom jeg bliver betalt for at spille det. Men derudover er jeg ret godt til at slappe af – allerhelst med en god serie. Og så er jeg ret god til børn – jeg elsker deres umiddelbare og direkte facon.

For mere information om Kristoffer, kontakt Matchday Management

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være