Mandehjørnet: Glen Power fra The Script

De kære mænd: Vi elsker dem, vi kæmper med dem, vi kan ikke blive kloge på dem, men måske vigtigst af alt, vi kan ikke leve uden dem. Tit og ofte er mændene altså bare det ekstra krydderi, der gør tilværelsen lidt mere lækker – og det skal de hyldes for. Derfor har vi spurgt en række dejlige mænd om alt mellem himmel og jord. Bandet The Script spiller koncert her i København i TAP1 lørdag d. 3/3, og i den anledning har vi interviewet den dygtige trommeslager Glen Power (i midten af billedet).

LÆS OGSÅ: Mandehjørnet: Rasmus Bjerg

Q

Har du været i Danmark før?

A

Ja det har jeg! Vi har spillet koncert i København et par gange, der er meget smukt.

Q

Ser du frem til koncerten i Danmark den 3/3?

A

Ja, jeg kan ikke vente! Det er som regel et publikum som er meget nemt at se på, hvis i ved hvad jeg mener.

Q

Hvordan startede din karriere?

A

Da jeg var yngre begyndte jeg egentlig bare at tromme på alle mulige ting med hænderne – rigtig irriterende – og så købte mine forældre mit første trommesæt til mig, da jeg var 14. Herefter fik min far mig til at tage trommetimer. Jeg gad ikke gå til undervisning, men han insisterede på, at jeg skulle lære det ordenligt, så det gjorde jeg. Min far er sanger, så han kender folk i branchen og skaffede mig mit første gig, hvor jeg spillede med et band nytårsaften. De betalte mig 100 pund for det, og resten er vel historie. Jeg tænkte bare “Yep, lad mig gøre det her til min karriere, det er awesome og man bliver betalt for det.. for det meste”

Q

Hvad er din bedste oplevelse som musiker?

A

Vi optrådte for nylig på nogle store steder i Skotland og Irland. Det er der ikke mange bands der har gjort, så hvis man kommer dertil betyder det virkelig noget. Det var en milepæl, og nogle oplevelser jeg helt sikkert vil huske.

Q

Hvad er dit yndlingshit fra The Script?

A

Breakeven, fordi den helt perfekt opsummerer, hvordan det føles at gå gennem et break-up. Der er altid en i forholdet som ikke vil bryde op eller føler de kunne have givet det et skud til. Jeg synes, at det er en sang, som er universelt sand.

LÆS OGSÅ: Når kærlighed gør ondt

Q

Hvis du ikke var musiker, hvad ville du så være?

A

Hm.. Jeg tror, jeg ville lave musik alligevel. Bare på et mindre niveau, garanteret ikke med lige så mange publikummer til koncerterne, men jeg ville stadig gøre det. 

Q

Er der et andet job, du kunne se dig selv i?

A

Et andet job? Ja, jeg ville gerne røve en bank. Ej.. jeg er meget interesseret i kvantefysik, så det ville jeg virkelig gerne studere. Det og genetik.

Q

Hvis du havde alle penge i hele verden, hvad ville du så lave på en dag?

A

Åh gud.. Jeg ville mætte en masse maver verden over først, sørge for at min familie har alt, de skal bruge, og så bare hjælpe så mange mennesker som muligt. Med alle penge i hele verden kunne jeg måske fordele dem ud til befolkningen.

Q

Afslut denne sætning: “Det vigtigste jeg har lært i mit liv er..”.

A

Det vigtigste jeg har lært i mit liv er, at det jeg frygter, aldrig er virkeligt, og når jeg står ansigt til ansigt med det, forsvinder det og ændrer, hvordan jeg føler. 

Q

Hvad er det sødeste, du har gjort for en kvinde?

A

Åh.. Okay, det sødeste jeg har gjort for en kvinde, er at skrive en sang til hende. Jeg har også skrevet et digt.

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Hvad tænker mænd egentlig om kvinder?

Q

Hvad ville du ønske, at alle kvinder vidste?

A

Hvor vigtige de er, og hvor meget vi har brug for dem. Hvis jeg skulle sige noget jeg ville ønske alle kvinder vidste om mig, så er det, at jeg faktisk godt kan lide kun at være sammen med én kvinde. At blive gift, ligesom et af mine bandmedlemmer er, er noget jeg virkelig godt kunne tænke mig. 

Q

Hvordan ville du beskrive den perfekte kvinde?

A

Åh gud, det er svært. Jeg plejede at fokusere på udseendet, men jeg er lidt ældre nu, og jeg ved, at det hele ikke handler om sådan noget mere. Man er nødt til at gå dybere, så jeg tror bare, jeg ville beskrive hende som “venlig”. En venlig kvinde, som er loyal og selvstændig. Hun er stærk, og ved hvad der er vigtigt i livet. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og