[single_post_category_name]

Mandehjønet: Magnus Millang

Denne artikel er et uddrag fra ChriChri-magasinet The Positive Issue, du kan blive abonnent her.

Mandehjørnet hylder de kære mænd, fordi vi meget simpelt elsker mænd og især dem, der har god humor, har en særlig plads i vores hjerter. Vi har derfor taget os en lille snak med Magnus Millang, som er den mand, der ved præcis, hvordan han skal få os til at grine med sin karakter i satire-tv-serien ’Danish Dynamite’.

LÆS OGSÅ: Mandehjørnet: Simon Jul

Det bedste råd, jeg har fået…
Fuck! Det kan jeg ikke huske, men jeg kan til gengæld huske det dårligste, jeg har fået: “Du skal huske to kolde pilsnere, til når din kone skal føde”. Det er virkelig en lorte idé at drikke to øl under en fødsel. For det første er det sygt upassende, og for det andet bliver man jo bare pisse træt og får lyst til en tredje. 

Jeg er virkelig dårlig til…
stort set al slags sport. Det er faktisk helt vildt så dårlig, jeg er, og jeg får næsten lavt selvværd af bare at tænke på det.

 Jeg er virkelig god til…
at lave en kop kaffe. Det har taget mig lang tid, men nu har jeg haft den samme espressomaskine i over 10 år. Jeg købte den, da jeg var runner på Far Til Fire #1, og LANGT OM LÆNGE har jeg virkelig lært at bruge den ordenligt.

 Det mest attraktive ved kvinder er
Jeg kunne sagtens komme med en dybere mening omkring attraktionen ved det modsatte køn, men som et hurtigt svar, hvor jeg bare skal svare det første, som falder mig ind, må mit svar være: bryster. Det er ikke nødvendigvis giga bryster, men bare bryster. Det er ikke så dybt, men hold kæft det er ærligt.

 Hvis jeg fik et “freepass” til en kendt, jeg måtte dele dyne med, så skulle det være…
Michelle Obama. Jeg synes sgu, hun blev lidt lækker mod slutningen af hendes karriere som førstedame. Måske havde det noget med hendes magtposition at gøre.

 Sidst jeg trak stolen ud for en kvinde…
var til Zulu Awards, da jeg sad ved siden af Amanda Collin.

Alle kvinder bør vide, at mænd…
er meget følsomme. Jo mere de gør noget ud af ikke at være det, jo mere følsomme er de. Så Donald Trump må virkelig have nogle tude-turer om søndagen, når han har 2. dags tømmermænd efter at have trykket den af med Mike Tyson om fredagen.

 Den bedste gave jeg nogensinde har givet…
er en iPad til mine bedsteforældre. Så kan vi dele et fotoalbum, hvor de kan følge med i, hvad der sker i vores liv, uden vi behøver at se hinanden.

 Den bedste gave jeg nogensinde har fået…
er en tur på osteskole med min lillebror. Vi eeelsker ost. Faktisk elsker vi ost så meget, at jeg har været nødt til at skrue ned for, hvor meget jeg indtager.  Ost er simpelthen årsagen til, at jeg har været halvtyk hele livet.

 Den perfekte dag…
er en dag på ferie.

 Det gjorde stort indtryk på mig…
at opleve hvor populære youtubere og bloggere er til dette års Zulu Awards. Publikum gik fuldstændig amok, og folk kigger jo på Mads Mikkelsen som om han er en elektriker, der er med til showet, sammenlignet med dem.

 Mine venner fra gymnasiet husker mig nok som…
sjov og halvtyk. Det er frygteligt at tænke på, at jeg ikke har ændret mig overhovedet de sidste 17 år.

 Jeg ville ønske, jeg havde talent for…
karate. Prøv engang at overveje, hvor sejt det ville være, hvis jeg kunne karate. “Hey… vidste du, at ham, der spiller Tone, er et gudsbenådet talent indenfor karate?” Lyder det ikke for fedt?

 Jeg er allermest lykkelig…
når jeg lige har tabt mig lidt, og det er sommer. Og selvfølgelig hvis jeg er sammen med min familie samtidig. At være tynd i selskab med min familie om sommeren er lykke.

 Alting smager bedre…
når det er gratis.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide