Mandehjørnet: Simon Jul

Denne artikel er et uddrag fra ChriChri-magasinet The Love Issue, du kan blive abonnent her.

ChriChri elsker mænd! Specielt dem med god humor og kærlighed til mad og musik. De mænd har en helt særlig plads i vores hjerter, og det skal hyldes. Vi har derfor spurgt Simon Jul om lidt af hvert, fordi denne her mand kan få smil, grin og dybere tanker frem hos os alle, når han har noget at fortælle.

LÆS OGSÅ: Mandehjørnet: Rasmus Bjerg

Det bedste råd, jeg har fået …
Hmm… Det ved jeg sgu ikke. Synes fandeme, jeg har fået så mange skide gode råd … Da min mormor døde, fandt min mor sådan en lille gul Post-it-seddel, hvor mormor med sin sirlige håndskrift havde skrevet: ”Til Simon: Sig, du vil. Tro, du kan. Så kan du.” Den Post-it har jeg i en ramme … som sådan et mantra, om man vil. I den anden ende af gode råd sagde min slagtermester, efter jeg havde skåret mig i hånden: ”Det skal du for så vidt undgå igen, det kontaminerer kødet” Igen et stjernegodt, nærmest magisk godt råd.

Jeg er virkelig dårlig til …
at følge gode råd.

Jeg er virkelig god til …
at cykle, tømme opvasker og være upassende.

Det mest attraktive ved kvinder er …
hendes hjerne, hjerte og hendes tatoveringer.

Hvis jeg fik et fripas til en kendt, jeg måtte dele dyne med, så skulle det være …
Peter Jansen Wessel eller Maya Plisetskaya.

Sidst jeg trak stolen ud for en kvinde …
var til firmafest. Ellers er det noget, jeg altid prøver at huske. Ellers så skar jeg nogle gamle bussæder ud af en ophugget bus til en venindes galleri for en måned siden. Tæller det?

Alle kvinder bør vide, at mænd …
er dybt fascineret af, hvor onde piger kan være over for hinanden, og at vi i samme tanke tænder en lillebitte smule på en rigtigt møgfisse.

Den bedste gave, jeg nogensinde har givet …
Jeg gav engang en meget singlefrustreret veninde et stykke økologisk sexlegetøj. Hun blev bare glad.

Den bedste gave, jeg nogensinde har fået …
Familieferier.

Den perfekte dag …
At vågne efter at have knoklet i 365 dage og tænke: Kage nu, og så er der rent faktisk kage!

Det gør stort indtryk på mig …
Nogle gange så er anderkendelsen af de største personlige nederlag meget, meget mere værd end en sejr. Men at forstå det selv, at acceptere sig selv som en røvhulstaber og rejse sig ved det træ, man har hængt sig selv op i, det gør indtryk på mig.

Mine venner fra gymnasiet husker mig som ham …
Ha ha! Nok meget som ham, der larmede, elskede at lave mad, vrøvlede om vin med Morten, spillede musik hele tiden og var pisse god til at synge andenstemmer. Ha ha, intet har ændret sig.

Jeg ville ønske, jeg havde talent for at …
danse latin eller finde sorte trøfler.

Jeg er allermest lykkelig …
med familie og venner rundt om et velspækket hjemmelavet måltid.

Alting smager bedre med …
uden for mange tilsætningsstoffer, helst helt uden. Det er en kæphest for mig, at langt hovedparten af det, jeg spiser, er lavet/produceret efter normer, jeg er enig i. Det kan for nogle virke helt gakgak, men lige på fødevarepunktet er jeg rimelig konsekvent. Det er absolut en af de største poster i min økonomi. Med andre ord er jeg vel godt gammeldags snobbet, når det kommer til mad. Ha ha!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og