[single_post_category_name]

Hjælp til din mands dårlige hud

Indeholder reklamelinks

Døjer din mand med rød og irriteret hud i ansigtet, og er hans hænder ru som sandpapir? Så har hudlæge Uffe Koppelhus et par effektive tips, du kan give videre til ham. Hudlægen står bag MDerma, som er en hudplejeserie til tør og irriteret hud, der sprækker og revner. Hudplejeserien er effektiv, nem at bruge og passer perfekt til mænd, der arbejder meget ude, og som elsker at bruge deres hænder. Hudpleje handler nemlig ikke bare om forfængelighed – men om at beskytte sig mod kulde, vand og forurening.

LÆS OGSÅ: Lækre produkter til din gravide mave

Hvert år bruger mænd 393 milliarder kroner på hudplejeprodukter, og i 2023 forventer man, at tallet er steget til 532 milliarder kr. Men selvom flere mænd er begyndt at pleje deres hud, er der stadig mange, der betragter hudpleje som ren og skær overfladisk forfængelighed – og det er en udbredt misforståelse.

“Hudpleje handler i høj grad om at holde huden sund og beskytte sig mod varige hudproblemer. Hvis den yderste barriere i overhuden, som bl.a. skal beskytte dig mod frost, vand og forurening, ikke fungerer optimalt, risikerer du at ende i en ond spiral med tør, rød, kløende og varigt beskadiget hud i ansigtet og på hænderne. Det oplever mange mænd. Faktisk er mange mænd stadig usædvanligt dårlige til at passe på deres hud. Jeg kan derfor kun opfordre mænd til at betragte hudpleje som en form for forebyggelse mod svære og lidelsesfulde hudproblemer,” lyder det fra hudlæge og biokemiker Uffe Koppelhus.

Beskyt ansigtet mod kulde, vand og forurening

Opholder din mand sig meget ude, er hans hud i ansigtet særligt udsat for kulde, blæst og vand – og beskytter han ikke sin hud, risikerer han at få en rød, tør og beskadiget hud. MDerma har udviklet to ansigtscremer til alle, der ønsker hurtig og effektiv beskyttelse.

MDermas Face 11 Moisturising Cream er udviklet med dokumenterede ingredienser specielt til tør, sart eller atopisk ansigtshud. Cremen indeholder effektive fugtgivere som glycerin og sheasmør mod tørhed samt E-vitamin, som gør huden mere glat. Cremen beskytter og fugter huden, mens irritation modvirkes effektivt. MDermas anden ansigtscreme Face 21 Moisturizing Gel er udviklet til de mange, der ikke tåler olie. Den er bl.a. sammensat af de mest effektive og anerkendte fugtgivere som hyaluronsyre og glycerin samt niacinamid, som giver fugt, glød og en flottere hud. Begge cremer danner en usynlig og beskyttende fugtbarriere, men trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. De to ansigtscremer er udviklet af hudlæge og biokemiker Uffe Koppelhus, der i mange år har forsket dybdegående i fugtpleje til huden, og produkterne indeholder kun ingredienser med dokumenteret effekt. Er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og certificeret af AllergyCertified.

Effektiv beskyttelse til udsatte hænder

MDerma MD12 High Absorbent Cream er en effektiv og beskyttende creme, som passer perfekt til mænd, der bruger deres hænder meget. Cremen indeholder kun ingredienser med dokumenteret effekt. Glycerin, vaseline og paraffinolie binder fugten i huden og styrker hudens naturlige barriere. Cremen absorberes hurtigt efter 1-2 minutter og danner en helt usynlig og beskyttende hinde på huden. Den meget hurtige absorption tiltaler mange mænd, som ikke bryder sig om fornemmelsen af fed og fedtet creme på hænder og fingre. Man kan bruge cremen på hele kroppen, men den høje hudabsorption gør den særligt egnet til hænder. Er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og certificeret af AllergyCertified.

Alle opskrifter i MDermas hudplejeprodukter er baseret på videnskabeligt dokumenterbare ingredienser.

Shop produkterne her:

Face 11 Moisturising Cream

Face 21 Moisturizing Gel

Face 21 Moisturizing Gel

Kilde MDerma

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide