Baggrunden for ChriChri

I 2004 søgte jeg ind på CBS for at læse fransk og kommunikation. Mit primære mål, med netop dette studie, var at bringe magasinet ELLE til Danmark. Under mit studie blev jeg pludselig kontaktet af en instruktør, som tilbød mig rollen som overklassepigen Mercedes i TV3s tv-serie 2900 Happiness.

I 2004 søgte jeg ind på CBS for at læse fransk og kommunikation. Mit primære mål, med netop dette studie, var at bringe magasinet ELLE til Danmark. Under mit studie blev jeg pludselig kontaktet af en instruktør, som tilbød mig rollen som overklassepigen Mercedes i TV3s tv-serie 2900 Happiness. Efter mange overvejelser takkede jeg ja, og mit liv har siden der set væsentligt anderledes ud, end hvad jeg oprindeligt havde planlagt.

For mit mål var ikke at blive en offentlig kendt person i underholdningsbranchen. Mit mål var at blive redaktør på mit eget magasin, som så selvfølgeligt skulle blive en kæmpe succes – mine drømme har aldrig været små. Jeg elsker at arbejde, og jeg elsker både at tænke kreativt og strategisk. Jeg er en person, som fører mine ideer ud i livet – og hov jo, så elsker jeg også smukke ting, så derfor bliver jeg også nødt til at arbejde ekstra hårdt. Mit arbejde er altid velovervejet og båret af både lyst og passion samt fremtiden for øje.

Efterhånden som årene er gået, er ELLE kommet til Danmark, internettet er i rivende udvikling, og jeg er blevet klogere på mig selv og mine forcer. Denne platform, som jeg præsenterer for jer gennem ChriChri, er på sin vis min skole drøm – bare i en nutidig setting. ChriChri er en platform, hvor inspirationen er i højsædet. Intentionen er at dele ud af mine passioner, min livsglæde og mine interesser. Mit håb er at inspirere jer, på samme måde som jeg selv ønsker at lade mig inspirere af jer, og ikke mindst give jer en platform hvor vi kan dele tips og råd med hinanden.

xxx CSM

 

Læs mere om ChriChri

Om navnet ChriChri

I er skyld i ChriChri

Velkommen til ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være