Jeg er nødt til at takke alle, der har investeret så meget af deres tid og energi på ChriChri, fordi de har troet på mit lille, eller rettere kæmpe, projekt. Først og fremmest skal jeg takke min manager for at have troet på projektet fra den spæde start og for at gøre en realisering mulig.

Jeg er nødt til at takke alle, der har investeret så meget af deres tid og energi på ChriChri, fordi de har troet på mit lille, eller rettere kæmpe, projekt. 

Først og fremmest skal jeg takke min manager for at have troet på projektet fra den spæde start og for at gøre en realisering mulig. Jeg fik ideen til ChriChri for ca. 2 år siden, og det sidste år har Sandie, min manager og partner in business, og jeg arbejdet intenst på at få det til at ske. Der har ligget et kæmpe stykke arbejde i at få udviklet projektbeskrivelse og i at få hele forretningsplanen på plads. Vi har arbejdet i døgndrift. Uden Sandie ville ChriChri ikke kunne lanceres i 2014. Hun har været en eminent projektleder, og siden marts har Sandie haft fuld kontrol over min kalender. Hvis Sandie ikke kendte til en aftale, privat såvel som arbejdsmæssigt, så var der ingen aftale. Det har været nødvendigt, for at kunne holde fokus og for at vi stadig har kunne levere gode resultater for vores andre samarbejdspartnere og projekter, som ikke omhandlede ChriChri. 

Tak til min far som har hjulpet ChriChri med juridisk rådgivning og netværk. Et stort tak til Lisbeth Perisner, min fars privatsekretær, som har hjulpet mig med alt det praktiske med at starte et firma. CVR nr., bogføring, revisor etc. 

Et tak til min bank der også har troet på projektet fra start. Sidste år blev sommeren brugt ved vandet med solen i ansigtet. I år har den set ganske anderledes ud, og det gælder ikke kun mig, vi er et team og der er mange, der skal takkes for alt den tid og energi, de har brugt på ChriChri i stedte for på drinks og bikinier. 

Min mor og Olefar som har jublet ved tanken om, at min gamle universitetsdrøm kunne blive til virkelighed. Tak fordi I bare har været der og været så entusiastiske og stolte over mig. I har tilbudt så meget hjælp lige fra korrekturlæsning til madopskrifter. I var sågar villige til at tage et lån i jeres hus for at hjælpe mig. I er skøre. Altså selvfølgelig skulle I ikke det.  Men tak fordi I er, som I er – støttende og fulde af kærlighed. 

Tak til ChriChris grafiker Maria Harmuth. Du er fantastisk. Dit visuelle udtryk er en fryd for øjet. Maria fangede ChriChris visuelle stil med det samme, og hun har leveret hver gang. Hun har ikke været bange for at arbejde 50 timer om ugen og er gået ind i projektet 100%. 

Tak til Nicci Welsh som jeg allerede snakkede med projektet om for et år siden. Aldrig har jeg set en mere begejstret person, end da jeg fortalte dig om det. Du sagde bare ”It is so right – this is so you”. Din lyst, til at dele ud af dine erfaringer og hjælpe andre med dit kendskab til beauty, er så rørende. Wearable for Women er dit mantra, og det stemmer så godt overens med ChriChris devise om, at det handler om at inspirere og dele ud af gode råd og erfaringer. Vi taler ikke ned til kvinder, vi møder dem, hvor de er. 

Tak til Food&Health editor Cecilie Sofie Svensson fordi du sagde ja til at komme med om bord. Jeg ville bare have dig, og jeg var så nervøs for, om du nu ville sige ja! Men der var ingen tvivl og ingen tøven. Du kunne ikke vente med at komme i gang. Du laver messy food, som alle kan finde ud af, du er inspirerende, og som Maria altid siger, efter vi har haft et redaktionsmøde med dig: ”Jeg tror bare, hun er sådan en god mor”. Og det er du. 

Tak til Mette Monrad – it nørden over dem alle. Tænk at være it nørd og så samtidig så lækker og sjov. Ikke just det man er vant til. Du slog benene væk under mig, da jeg første gang holdt møde med dig, og du kastede om dig med it marketing ord, formler og forkortelser. Vores kunder på annoncesiden kunne ikke bede om en bedre partner. Du har alle systemer klar, du kan skaffe alle tal, og du er ærlig og charmerende. Ingen bliver snydt, når de handler med dig. De får 100% ærlige og realistiske tal og et godt grin med i købet. 

Tak til stylist Kim Grenaa for sparring og lange aftener, hvor vi har ideudviklet og været fulde af gode ideer. Du har været en støtte hele vejen, og dine råd og tanker har hjulpet mig meget. Du har selv startet et magasin, været moderedaktør på Eurowoman og har så meget erfaring som jeg har suget til mig. Tak for din gode stil og vores venskab. Jeg værdsætter det højt.

Tak til Mette Størum Krogh – erfaren journalist der har skrevet for både Information, Copenhagen Food, Costume, Eurowoman osv. Du skriver fantastisk, man kan ikke andet end blive fanget af dine artikler. Du kan både skrive om pigeting samtidig med, at du interesserer dig for at skrive om livets store emner og tungt litterært stof. Jeg skrev til dig, og vidste det var et long shot. Vi tog et par møder, og så skal jeg ellers love for, at vi fik brainet ideer og artikel muligheder. Når vi holder møder, så er ChriChri ikke et lille forum – så er vi The Times. Vi kan alt, og vi har lyst til at fortælle så meget til ChriChris læsere. 

Også et stort tak til min mand, der har støttet mig 100% i projektet, og som fra start ikke har været i tvivl. Skulle jeg starte ChriChri, skulle det gøres rigtig. Sats hele butikken, gør det ordenligt fra start. Og snubler du og falder, så er jeg der til at gribe dig. Gør intet halvt. Du har været fuldt indforstået med, at jeg arbejdede op til 80 timer om ugen. Du har været der, når jeg har haft dage, hvor arbejdsbyrden har været for stor. Lavet mad til mig og rystet på hovedet når du er kommet hjem fra tour, og køkkenet pludselig var malet en ny farve. Eller da jeg i al min forvirring var kommet til at bestille fire kæmpe havemøbelsæt i stedte for et, eller syntes at jeg skulle bestille 40 sylteglas og begynde at sylte. Når jeg har travlt, og kun har en fridag om ugen, bruger jeg den virkelig mærkeligt. Men du ryster bare på hovedet. Tak for det. Elsker dig.

xxx CSM

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide